OnePlus 9 tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı

oneplus billie 1

Son dönemde ön plana çıkan akıllı telefon üreticilerinden biri olan OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli ortaya çıktı. İşte OnePlus 9 tasarımı ve diğer detaylar.

Özellikle son birkaç yıldır Çinli akıllı telefon üreticilerin global pazarda hayli sivrildikleri söylenebilir. Çok değil 3 – 4 yıl öncesine baktığımızda akıllı telefon pazarında LG, Sony, HTC gibi isimlerin de önemli pazar paylarına sahip olduklarını söyleyebilirdik. Fakat Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE, Realme ve OnePlus gibi markaların global pazardaki ağırlığını arttırmasıyla işler tamamen değişti.

Son yıllarda önemli bir ivme yakalayan Çinli üreticilerden birisi de OnePlus’dı. 2020’ye kadar sadece üst segment cihazlar geliştiren Çinli şirket, bu yıl orta segment için de birkaç cihaz satışa sundu.

İşte OnePlus 9 tasarımı

Fakat 2021 ile birlikte OnePlus eski kimliğine geri dönecek. Geçtiğimiz gün sızdırılan bir rapora göre OnePlus şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Hatta telefonun CAD çizimleri de sızdırıldı. Dilerseniz yeni OnePlus modelinin tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

oneplus 9 tasarimi

Dürüst olmak gerekirse OnePlus 9, selefi modellerden çok da farklı bir görüntüye sahip değil. Sadece telefonun arka kısmındaki 3’lü ana kamera modülünün biraz daha farklı göründüğünü söyleyebiliriz.

Genel itibariyle sade hatlara sahip olan modelin ne zaman tanıtılacağı ise şimdilik belli değil.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Bazı OnePlus modelleri ülkemizde e-ticaret siteleri üzerinden satılmakta. Muhtemelen bu satışlar dahilinde OnePlus 9 da ülkemize gelecektir.

Yeni Xiaomi Redmi modeli 6000 mAh bataryayla geliyor