OnePlus 6’nın tanıtım videoları yayınlandı

OnePlus 6

Bugün erken saatlerde düzenlenen etkinlikle resmen tanıtılan OnePlus 6 ve Bullets Wireless için yeni tanıtım videoları yayınlandı.

Bildiğiniz gibi Çinli telefon üreticisi OnePlus, yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 6‘yı bugün erken saatlerde düzenlediği etkinlikle resmen tanıttı. 45 dakika süren etkinlikte merakla beklenen telefon detaylı olarak tanıtıldı. Bu etkinliği kaçıranlara telefonun özelliklerini özetlemek isteyen şirket, yeni amiral gemisini hızlıca tanıtan 1 dakikalık bir tanıtım videosu yayınladı.

OnePlus 6, 22 Mayıs’ta satışa çıkacak

OnePlus’ın yeni amiral gemisi için yayınladığı bu tanıtım videosu The Speed You Need adını taşıyor. Bu isimle OnePlus’ın yeni amiral gemisinin tasarımında öne çıkardığı hızlı ve işlevsel dizayna dikkat çekiliyor.

OnePlus’ın bugün tanıttığı tek ürün yeni amiral gemisi akıllı telefonu değildi. Bunun yanı sıra şirketin yeni kablosuz kulaklığı Bullets Wireless da etkinlikte resmen tanıtıldı. Çinli telefon üreticisi etkinliğin hemen ardından Bullets Wireless için de bir tanıtım videosu yayınladı.

Bullets Wireless ile yüksek ses kalitesi vadeden OnePlus, yayınladığı tanıtım videosunda da buna vurgu yapıyor. Videoda yer alan üç müzisyen kablosuz kulaklıkları test ederek görüşlerini paylaşıyor.

LG G6 ThinQ ortaya çıktı