OnePlus 5’in İlk Resmi Görüntüsü Yayınlandı

OnePlus 5 1

Yeni amiral gemisi OnePlus 5’i 20 Haziran’da tanıtacak OnePlus telefon için tanıtım çalışmalarına başladı. Şirket telefonun ilk resmi görüntüsünü yayınladı.

Bildiğiniz gibi OnePlus çok yakında yeni bir amiral gemisi telefon satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli telefon üreticisi birkaç gün önce yayınladığı açıklamayla OnePlus 5’in 20 Haziran’da resmen tanıtılacağını duyurmuştu. Telefonun resmen tanıtılması için bekleyiş sürerken, OnePlus da telefonun tanıtım çalışmalarına başladı. Şirket telefonu gösteren ilk resmi görüntüyü bugün Twitter hesabından yayınladı.

OnePlus’ın yayınladığı bu görüntüyle birlikte telefonun arka yüzünde bulunacak çift kameranın yatay şekilde konumlandırılacağı da kesinleşmiş oldu. Ayrıca telefonun arka yüzündeki çift LED flaş da böylece görüldü. Dikkat çeken bir diğer detay da telefonun arka yüzünde parmak izi sensörü olmaması. Bu da telefonun parmak izi sensörünün ön taraftaki Home tuşunda yer alacağı şeklinde yorumlandı.

Daha önce de belirttiğimiz gibi OnePlus 5 20 Haziran’da düzenlenecek etkinlikle resmen tanıtılacak. Çin’de düzenlenecek bu ana etkinlikten sonra farklı ülkelerde de sürpriz etkinlikler düzenlenecek.

oneplus-5

Apple Çalışanları Kullanıcı Bilgilerini Çalarken Yakalandı