OnePlus 6 reklamı için söz kullanıcılarda

oneplus 6 11

Şu aralar teknoloji gündeminin en önemli konularından birisi de hiç şüphesiz OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli. Çinli üreticinin pek çok yeniliği bünyesinde barındıran yeni amiral gemisi modeli OnePlus 6, muhtemelen Mayıs ayının ilk haftasında raflardaki yerini almış olacak. Peki bu telefon için nasıl bir tanıtım videosu hazırlandı dersiniz? İşte bu sorunun yanıtı.

OnePlus 6 reklamı için sizde fikrinizi belirtin

OnePlus daima müşterilerine yakın bir duruş sergilemiştir. Genel olarak şirketin geçmişine baktığımızda da bu tutumundan taviz vermediğini görüyoruz. Keza 5T modelindeki yüz tarama özelliği, kullanıcıların isteği üzerine önce OnePlus 5’e, sonrasında ise 3 ve 3T’ye getirilmişti. Bu şekilde müşterilerinin söylemlerine önem veren firma sayısı gerçekten çok az.

Çinli üretici, müşterilerine verdiği önemi OnePlus 6 ile bir kez daha gözler önüne sermek istiyor. Keza OnePlus yetkilileri, yeni amiral gemisi modelinin tanıtım etkinliğinde müşterilerin fikirleri doğrultusunda ortaya çıkmış bir tanıtım filmi hazırlamayı istiyor.

Bunun için şirketin resmi sosyal medya hesapları üzerinden bazı bildirimler paylaşıldı. Eğer siz de sıkı bir OnePlus fanıysanız Facebook ya da Twitter üzerinden #NeverSettleFilm hashtag’iyle fikrinizi Çinli üretici ile paylaşabilirsiniz.

Şunu da dip not olarak belirtelim. OnePlus bu yardım için fikrini kullanacağı müşterisine herhangi bir ödül ödeyeceğini taaddüt etmedi. Muhtemelen fikrin sahibinin ismi sadece tanıtım filminin sonunda görünecektir. Kaldı ki zaten OnePlus ülkemizde kurumsal olarak bulunan bir firma da değil. Dolayısıyla bir ödül söz konusu olsa bile bu Türkiye’yi kapsamayacaktır.

Apple, fotoğraf uygulamasını App Store’dan kaldırdı!