OnePlus 5T basın görseli sızdırıldı

oneplus 4

OnePlus’ın önümüzdeki dönemde tanıtması beklenilen yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5T için yeni bir görsel daha sızdırıldı. İşte detaylar.

Henüz OnePlus’tan resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Çinli üreticinin yeni bir amiral gemisi modeli üzerinde çalıştığı artık bilinen bir gerçek. Muhtemelen OnePlus 5T ismi ile tanıtılacak olan yeni model, ince çerçeveli tasarımı çizgisi ile ön plana çıkacak.

Şimdiye kadar OnePlus 5T modeliyle ilgili birçok görsel sızdırıldı. Bu sızıntılardan sonuncusu ise geçtiğimiz gün gerçekleşti. Çinli üreticiye yakın kaynaklar, OnePlus 5T’nin basın görselini sızdırdı. En azından görsel hakkındaki bilgiler bu yönde. Sızdırılan son görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

oneplus 5t

OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli aslında OnePlus 5’ten çok farklı bir teknik yapıya sahip değil. OnePlus 5T’nin fark yaratan tek yönünün tasarımı olduğunu söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Hatırlanacağı üzere OnePlus, bu sene satışa sunduğu OnePlus 5’te ince çerçeveler yerine klasik tasarım çizgisini devam ettirmeyi tercih etmişti. Neyse ki Çinli üretici bu yanlışında fazla ısrarcı davranmadı. Muhtemelen 5T ile başlayacak olan bu tasarım çizgisi, önümüzdeki yıllarda çıkacak olan yeni OnePlus modellerinde de karşımıza çıkacaktır. Belki çerçeveler biraz daha inceltilerek, iPhone X ya da Essential Phone tarzında bir tasarım çizgisine de yönelinebilir.

Bu arada dip not olarak belirtelim. OnePlus 5T’nin ne zaman tanıtılacağı henüz netlik kazanmış değil.