OnePlus 5T adeta yok satıyor!

oneplus 5t

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, yakında yeni amiral gemisi modeli için özel bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Sizlerin de bildiği üzere bu etkinlik çerçevesinde, OnePlus 6 modeli tanıtılacak. Peki OnePlus 6’ın çıkış arifesinde OnePlus 5T satışları nasıl gidiyor? İşte bu sorunun yanıtı.

OnePlus 5T stokları tükendi!

Hatırlanacağı üzere OnePlus geçtiğimiz yıl iki farklı amiral gemisi modelini satışa sunmuştu. Senenin başlarında OnePlus 5’i satışa sunan Çinli üretici son çeyreğe doğru da 5T ile piyasanın nabzını yoklamıştı.

Aslına bakılacak olursa OnePlus 5’le, 5T temelde aynı teknik özelliklere sahipti. Aradaki temel fark ise tasarım çizgisinden kaynaklanıyordu.

OnePlus 5 klasik OnePlus çizgisine sahipti. 16:9 en boy oranına sahip bir ekran, kalın çerçeveler ve ön yüzün alt tarafına konumlandırılmış bir parmak izi okuyucusu. Fakat pek çok üreticinin yeni ekran tasarımına geçmesiyle birlikte, bu tasarım çizgisi kullanıcıların pek ilgisini çekmemeye başladı.

Bu durumu göz artı etmeyen OnePlus, 2017’nin son çeyreğine doğru OnePlus 5T modeli ile bir kez daha kullanıcıların karşısına çıktı. OnePlus 5’e göre daha ince çerçeveler ve 18:9 en boy oranına sahip bir ekranla gelen OnePlus 5T, selefi ile aynı fiyat etiketini taşıyınca adeta yok sattı.

Geçtiğimiz gün OnePlus’tan yapılan resmi açıklamada, Avrupa’daki bir çok bölgede 5T stoklarının tükendiği belirtildi. Ülkemizde ise hala ithalatçı garantili 5T bulmak mümkün.

Tabi ki kısa süre sonra OnePlus 6’nın satışa sunulacağını da hatırlatmamız gerekiyor.

OnePlus 6 özellikleri ve diğer tüm detaylar