OnePlus 5 için bir güncelleme daha yayınlandı

onplus 5

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan OnePlus 5 kısa süre içerisinde 3. güncellemesini aldı. İşte yeni güncelleme ile birlikte gelen iyileştirmeler.

Çin’in son yıllardaki önemli isimlerinden biri olan OnePlus, özellikler üst segmentteki modelleri ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5’i tanıtan ve hemen akabinde satışa sunan Çinli akıllı telefon üreticisi, şu aralar güncellemeler için yoğun mesai harcıyor. OnePlus 5 satışa sunulduktan sonra, kullanıcılar tarafından rapor edilen hataları istikrarlı bir şekilde düzelten Çinli üretici geçtiğimiz gün 3. güncellemeyi de yayınladı.

Hali hazırdaki OxygenOS 4.5.2 sürümünü 4.5.3’e yükselten güncellemenin boyutu yaklaşık olarak 54MB. Global olarak tüm OnePlus 5 cihazları için dağıtılan güncellemeye, Ayaralar > Sistem Güncellemeleri > Güncellemeleri Kontrol Et yollarını izleyerek ulaşabilirsiniz.

Yayınlanan OxygenOS 4.5.3 güncellemesi ile Wi-Fi sinyalinin zaman zaman çekim alanında olunmasına karşın tek dişe düşmesi sorunu giderilmiş durumda. Ayrıca genişletilmiş ekran özelliğinde karşılaşılan sorunlar da yeni güncelleme ile ortadan kalkıyor. Bunlara ek olarak kamera uygulaması kararlılığı ve otomatik parlaklık ayarı için de ince ayarlar ve iyileştirmeler yapılmış durumda.

OnePlus 5 kullanıcılarının merakla bekledikleri 4K video kaydı için beklenen güncelleme ise henüz gelmiş değil. Bilindiği üzere OnePlus 5 şu an için kararlı bir şekilde 4K video kaydı gerçekleştiremiyor. OnePlus yetkilileri bu konudaki hataların da en kısa sürede düzeltileceği konusunda kullanıcılara söz vermişti.