OnePlus 6, Galaxy S9+, Pixel 2 XL ve iPhone X kamera karşılaştırması

kamera karşılaştırması

OnePlus 6, Galaxy S9+, Pixel 2 XL ve iPhone X modelleri kozlarını kamera karşılaştırması bölümünde paylaştı. Bakalım hangi telefon daha iyi fotoğraf çekiyor?

Akıllı telefon pazarında son yıllara gelişmiş kameralar damgasını vurmaya başladı. iPhone 7 Plus ile başlayan çift kamera furyasına, hemen hemen tüm markalar ayak uydurdu. Ancak aralarında bir marka var ki, tek kamera ile çift kameranın yapabildiğini yapıyor. O da Pixel 2 XL‘in ta kendisiydi.

Son olarak çift kamera ile gelen amiral gemisi modellerine Çin’den bir yıldız eklendi. OnePlus firması, OnePlus 6 modeli ile çift kameraya geçiş yaptı. Kağıt üzerinde teknik detayları gayet iyi olsa da, yapılan testlerde OnePlus 6’nın rakiplerinden bir adım geride olduğu gözlendi.

OnePlus 6, Galaxy S9+, Pixel 2 XL ve iPhone X kamera karşılaştırması

Kamera karşılaştırma haberimizde ise OnePlus 6, Galaxy S9+, Pixel 2 XL ve iPhone X modelleri ile çekilmiş fotoğrafları sizler için derliyoruz. Bu modellerin nasıl fotoğraf çektiğine yakından tanıklık edebilirsiniz.

OnePlus 6 tanıtıldı! İşte OnePlus 6 özellikleri!

Galerimize geçmeden önce zirveyi iPhone X ve Galaxy S9+’ın paylaştığını ancak çoğu noktada iPhone X’un daha iyi fotoğraf çektiğini belirtelim. Bakalım size göre hangi telefon daha iyi fotoğraf çekiyor?

Galaxy S9 5
Galaxy S9+