Galaxy S9+ vs iPhone X kamera karşılaştırması!

Ekran Resmi 2018 02 28 09.17.27

#İŞBİRLİĞİ

Hatırlanacağı üzere 25 Şubat’ta Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+ su yüzüne çıkmıştı. Daha önceden ortaya atılan söylentilerde de olduğu gibi S9+ çift ana kamera ile geldi. Peki Samsung’un öve öve bitiremediği yeni kamerası nasıl bir performansa sahip dersiniz. Galaxy S9+ vs iPhone X kamera karşılaştırması, aynı açıdan çekilen fotoğraflarda hangi cihazın daha başarılı olduğunu anlamaya çalışacağız.

Galaxy S9+ vs iPhone X kamera karşılaştırması kazananı kim?

Galaxy S9+ vs iPhone X kamera karşılaştırması ile ilgili görsellere geçmeden önce bir iki ufak detayı hatırlatalım. Apple’ın yeni nesil iPhone modeli geçtiğimiz Kasım ayında raflardaki yerini almıştı. Yani iki model arasın öyle büyük bir zaman farkı bulunmuyor. Yani Samsung bu kadar kısa bir süre içerisinde kamerayı baştan aşağı tekrardan yaratmış olamaz.

Apple, sürekli televizyonlarda iPhone X’in kamerasını öven reklamlar döndürüyor. Genel olarak Türkiye’de selfie kamerasına dönük reklamlar yayınlansa da yurt dışında ana kamera ile yakalanan pozlar da gözler önüne seriliyor.

Kısacası, gerek Apple, gerekse de Samsung kameralarına fazlasıyla güveniyor. Galaxy S9+ vs iPhone X kamera karşılaştırması, bizlere tam bir sonuç vermese bile iki kameranın farklı çekim şartlarında ne derece iyi oldukları konusunda fikir edinmemize yardımcı olacaktır.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Galaxy S9+ vs iPhone X kamera karşılaştırması ile ilgili görsellere geçelim.

Galaxy S9 vs Xperia XZ2 karşılaştırması

Ekran Resmi 2018 02 28 09.05.20
Ekran Resmi 2018 02 28 09.05.39