Flickr, profesyonel fotoğraf hosting hizmeti veren SmugMug tarafından satın alındı

Flickr, profesyonel fotoğraf hosting hizmeti veren SmugMug tarafından satın alındı

SmugMug CEO’su öncelikli geliştirme hedeflerinin Flickr olduğunu söyledi.

USA TODAY haber kaynağından alınan bilgilere göre, geçtiğimiz yıl Verizon tarafından Yahoo’dan 4.5 milyon dolara satın alınan Flickr, yine olumsuz bir netice ile sonuçlandırarak sahibine beklenen kazancı sağlamadı ve yeniden satışa çıkarılan uygulama SmugMug, medya hosting servisi hizmet sağlayıcısı tarafından satın alındı.

Yahoo, 2005 yılında kullanıma sunduğu online fotoğraf düzenleme editörü gelişim sürecinde tam 35 milyon dolar harcama yaptı. Ancak istenilen gelir elde edilemedi.

SmugMug, sahip olduğu Oath fotoğraf düzenleme editörü özelliklerine bakacak olursak satın aldığı hizmetin çok fazla ihtiyaçları dahilinde olmadığını söyleyebiliriz. Ancak ilerleyen süreçlerde öncelikli olarak geliştirilecek olmasını göz önünde bulundurursak ilk sıraya satın aldığı fotoğraf düzenleme editörünü koyacaklarını şimdiden söyleyebiliriz.

Peki, Flickr uygulamasının özellikleri nelerdir?

Tüm mobil uygulamalardan erişim izni olan uygulama ile sahip olduğu farklı tasarımlar aracılığıyla oldukça iyi görünüme sahip fotoğraflar paylaşılmak üzere elde edilebiliyor.

İlerleyen zamanlarda kendinden oldukça söz ettirecek uygulama için bakalım ne gibi güncellemeler SmugMug şirketi tarafından geliştirilecek.

SmugMug, şirketine ait çalışmalara yakından bakalım 

Online tasarım editörlerinden sizin için seçtiğimiz oldukça popüler olan uygulama

İşinizi kolaylıkla internetten halledebilirsiniz

Flickr, profesyonel fotoğraf hosting hizmeti veren SmugMug tarafından satın alındı