Galaxy S7 için Oreo güncellemesi yayınlandı!

Galaxy S7 için Oreo güncellemesi

Samsung, Galaxy S7 için Oreo güncellemesinin dağıtımına başladı. Galaxy S7 için Oreo güncellemesi ile telefona yepyeni özellikler ekleniyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için beklenen Android 8.0 Oreo güncellemesi bugün yayınlanmaya başlandı. Avrupa’da başlayan G930FXXU2ERD5 ve G935FXXU2ERD5 kod numaralı güncelleme yaklaşık olarak 1.3 GB büyüklüğünde. Peki, henüz Türkiye’de kullanıma sunulmayan güncelleme ile neler geliyor?

Galaxy S7 için Oreo güncellemesi ile gelen yenilikler

Ana ekrandaki uygulamalara 3D Touch benzeri kısayol özelliği geliyor. Resim içinde resim (PiP) modu ekleniyor. Samsung Pass ile uygulamalara şifre konulabiliyor. Klavye güncelleniyor. Güvenli klasör, tuş kilidi yapılana kadar açık durdurulabiliyor.

Otomatik doldurma özelliği ekleniyor. Klavye üzerinden GIF arama özelliği ekleniyor. Bildirim merkezi baştan aşağıya yenileniyor ve Bluetooth bağlantısı artık yüksek çözünürlüklü sesleri destekleniyor.

Galaxy S9’da yer alan Samsung Experience 9.0 arayüzü, bu güncelleme ile Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerine de geliyor. Oreo güncellemesini; Ayarlar>Yazılım güncelleştirme>Güncellemeleri manuel indir bölümünden denetleyebilirsiniz. Tahminlerimize göre güncelleme önümüzdeki haftalarda Türkiye’den de resmen indirilebilir olacak.

Galaxy S7 için Oreo güncellemesi

Güncellemeyi yüklemeden önce yedek almanızı öneriyoruz. Çünkü Galaxy S8 için Oreo güncellemesi ilk yayınladığında bazı sorunlar ortaya çıkmıştı. Ne olur ne olmaz diyerek, rehber ve galeri gibi kurtarılması güç olan bilgilerinizi yedeklemenizde fayda var.

Galaxy A8 için Android Oreo yayınlandı!