Siyah ve beyaz OnePlus 6 yan yana görüntülendi

oneplus 66 1

Şu aralar teknoloji gündeminin temel başlıklarından biri olan OnePlus 6, bir kez daha görüntülendi. Üstelik bu sefer siyah ve beyaz renk seçenekleriyle. İşte detaylar.

2 farklı renkteki OnePlus 6 aynı karede görüntülendi

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modeline yoğunlaşmış durumda. Uzun süredir gelişim aşamasında bulunan OnePlus 6, bir aksilik olmazsa 17 Mayıs’ta tanıtılacak.

Telefonun tanıtılmasına yaklaşık olarak 1 haftalık bir süre var. Fakat şimdiden OnePlus6 hakkındaki tüm detaylara aşinayız denilebilir. Keza sızdırılan bilgilerin yanı sıra, OnePlus’ın da direkt olarak takipçileriyle paylaştığı bir dizi bilgi mevcut. Bunlar doğrultusunda OnePlus 6’nın ne gibi özelliklerle donatıldığını az çok biliyoruz.

OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli ile ilgili son görüntü ise geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Şirketin CEO’su Pete Lau ve Hintli aktör Amitabh Bachchan ellerinde OnePlus 6 ile poz verdiler. Bahse konu fotoğrafa aşağıdan göz atabilirsiniz.

oneplus 6 1

Fotoğrafta siyah ve beyaz renge sahip OnePlus6 modellerini görüyoruz. Siyah olan modelin sırt kısmının cam kalama olduğu fotoğrafta da net bir şekilde anlaşılıyor. Fakat beyaz olan cihaz için bunu söylemek mümkün değil. En azından cam bir arka yüzey varsa da bu fotoğrafta pek belli olmuyor.

17 Mayıs’ta tanıtılacak olan cihazın fiyatının 600 dolar civarında olması bekleniyor. Sınırlı sayıda üretilecek olan Avengers Infinity War versiyonunun fiyatı ise 800 dolar olarak telaffuz ediliyor. Bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Türkiye pazarına girecek mi?