OnePlus 8 Geekbench testinde görüntülendi!

OnePlus 8

Yakında tanıtılacak olan OnePlus 8 şimdiden Geekbench testinde görüntülendi. Amiral gemisi katili 2020’ye bomba gibi bir giriş yapacak.

Stok Android arayüzünü kullanarak performans konusunda üst düzey bir deneyim sunan OnePlus, geçtiğimiz yıl 7T Pro modeli ile büyük beğeni toplamıştı.

Henüz Türkiye’de faaliyetlerine başlamayan firma, bu yıl karşımıza yeni amiral gemisi modeli ile çıkacak. OnePlus 8 olarak isimlendirilmesi beklenen bu telefon bugün performans testi uygulaması Geekbench’te ortaya çıktı.

OnePlus 8 özellikleri nasıl olacak?

GALILEI IN2025 olarak isimlendirilen bu model, Geekbench 4’ün tek çekirdek bölümünden 4276 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 12.541 puan almayı başarıyor. Gücünü sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan telefonda 8 GB RAM yer alacak.

Xiaomi Mi 10 Pro özellikleri ile neler sunuyor?

2020 yılında tanıtılan amiral gemisi modellerinde artık 12 GB RAM opsiyonu yer alıyor. OnePlus da muhtemelen bu modelde 12 GB RAM’e yer verecektir. Ekran konusunda ise 120 Hz tazeleme hızına yer verecek olan firma, Xiaomi ve Huawei gibi dev isimlere dişini göstermeye hazırlanacak.

OnePlus 8

Kamera konusunda ise telefonda üçlü arka kameranın yer alması bekleniyor. Ön tarafta ise yine damla çentik şeklinde tekli selfie kamera kurulumu bulunacak. Depolama alanında ise 128 GB ve 256 GB’a yer verilecek.

Galaxy S20 ile 1 dakikalık 8K video çekmek kaç MB yer kaplıyor?

OnePlus’ın fiyat konusunda Xiaomi gibi 500 dolar fiyat bandını tercih edeceğini düşünüyoruz. Hatta DxOMark’ta rekor kıran Mi 10’dan bile daha düşük fiyattan satılabilir. Bakalım akıllı telefon pazarında işler kızışacak mı?