Galaxy Note 8 ‘in Parmak İzi Sensöründe Değişiklik

samsung parmak izi 2

Samsung, Galaxy Note 8 ‘in parmak izi sensöründe değişikliğe gidiyor. Telefonun ekranının altına yerleştirilmesi beklenen parmak izi sensörü arka yüze taşınıyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ı mart ayında satışa çıkaran Samsung artık tüm dikkatini Galaxy Note 8’e çevirmiş durumda. Güney Koreli teknoloji devi yeni phabletini bu yılın ikinci yarısında satışa çıkaracak. Telefon için hazırlıklar sürerken yeni sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak da telefonun parmak izi sensörüyle ilgili yeni bilgiler sızdırıldı.

Sızdırılan bu bilgilere göre Galaxy Note 8’in parmak izi sensörü daha önce iddia edildiği gibi telefonun ekranının altında yer almayacak. Daha önce bu yönde bir planı olan Samsung’un bu tasarımdan vazgeçtiği söyleniyor. Galaxy S8’de olduğu gibi Note 8’de de parmak izi sensörünün telefonun arka yüzüne yerleştirileceği söyleniyor.

Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung parmak izi sensörünü ekranın altına yerleştirme konusunda sıkıntı yaşıyor. Zira telefon ekrana dokunduğunuzda bunu parmak izi okutmak için mi, yoksa telefonu normal bir şekilde kullanmak için mi yaptığınızı ayırt edemiyor.

Dünyada En Hızlı Mobil İnternet Hangi Ülkede?