OnePlus 5 Sertifika Alırken Görüldü

oneplus 5 1

OnePlus’ın yeni amiral gemisi Çin’de sertifika alırken görüldü. A5000 kod adıyla listelenen telefonun OnePlus 5 adıyla piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Bildiğiniz gibi OnePlus’ın bu yıl yeni bir amiral gemisi çıkarması bekleniyor. Çinli telefon üreticisi henüz telefonu resmi olarak duyurmadı ama telefon ile ilgili söylentiler gelmeye devam ediyor. En son OnePlus 3 çıktığı için yeni amiral gemisinin OnePlus 4 olması bekleniyordu. Ancak bir süre önce çıkan haberler, Çinli telefon üreticisinin 4’ü atlayacağını ve yeni telefonunu OnePlus 5 olarak satışa çıkaracağını ortaya çıkardı.

OnePlus 5, dün Çin’in RRA kurumundan sertifika alırken görüldü. OnePlus’ın yeni amiral gemisi A5000 kod adıyla listelenmişti. Hatırlayacağınız gibi OnePlus 3 de çıkmadan önce A3000 kod adıyla listeleniyordu. RRA’da yer alan detaylar telefonun teknik özellikleri ile ilgili pek bir detay içermiyor. Ancak daha önce çıkan sızıntılardan telefonun Snapdragon 835 işlemci, Adreno 540 grafik işlemcisi ve 6GB RAM’e sahip olacağı biliniyor. 5.5 inç ekrana sahip telefonun depolama alanının 256GB olacağı gelen iddialar arasında. Son olarak OnePlus’ın da çift kamera modasına uyduğu ve yeni amiral gemisine bu özelliği eklediği söyleniyor.

HTC One X10 Rusya’da Satışa Çıktı