Bandai, üstünde çalıştığı yeni oyunu gösterdi

Bandai Praparetodine

Son zamanlarda durulan oyun piyasasında, bir süredir yeniden yapım oyun haberleri görüyorduk. Yeni bir gelişmeye ihtiyaç duyulan şu günlerde Bandai, üstünde çalıştığı yeni oyunu gösterdi.

Oyuncak ve video oyunları üreten firma Bandai, oyuncuların yakın tanıdığı bazı oyunlara imza attı. Bunlardan son zamanlarda en bilineni şüphesiz ki Darks Souls serisi. Eğer geliştiriciden Darks Souls tadında yeni oyun bekliyorsanız, bu haber tam size göre. Zira Bandai, üstünde çalıştığı yeni oyunu gösterdi. Ancak tanıtım videosu ortaya fazla bir şey çıkarmadı.

Geliştirici, oyunu yeni proje olarak duyurdu. Teaser videosu olduğu için de oynanış ya da aktüel oyun görüntüsünden ziyade sanatsal bir animasyon gösterildi. Ancak bu içeriğin oyun ile alakasız olduğu anlaşılmasın. Oyunu ortaya çıkarmıyor ancak görünen kadın karakter, yapımın oynanabilir ana karakteri olabilir. Ayrıca Dark Souls’da olduğu gibi kılıçlı mücadeleleri ve dev yaratıkları da gördük.

Yeni oyunu için Prape to Dine sloganı kullanan Bandai, yeni projesi ile ilgili 20 Nisan’da açıklama yapacağını söyledi. Oyunun yeni bir Darks Souls oyunu ya da Dark Souls spin – off’u olabileceği konuşuluyor. Ancak serinin son oyunu Darks Souls 3’ün 2016’da çıktığını ve Ringed City DLC’sini geçtiğimiz ay aldığını belirtelim. Bakalım Bandai, 20 Nisan’da ne tanıtacak?

The miniRIG, telefon ve GoPro’da daha iyi videolar çekmeyi sağlıyor