OnePlus 5 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

OnePlus 5 2

OnePlus’ın önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5 hakkında bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemlerde önemli bir ivme yakalayan OnePlus, bu yükselişini yeni amiral gemisi modeliyle de devam ettirmek istiyor. Çinli üreticinin yaz aylarının başında tanıtması beklenilen OnePlus 5, muhtemelen Haziran ayı bitmeden kullanıcıların beğenisine sunulabilir.

Zira şu aralar OnePlus 5 hakkında bir çok sızıntı ve rapor ile karşılaşmaktayız. Telefonun özelliklerine dair pek çok detayı öğrendik desek sanırım pek de yanlış olmayacaktır. Tabi yine de resmi tanıtım gerçekleşmeden bazı ayrıntılar sır olarak kalmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde OnePlus 5’in yeni kutu tasarımına dair bir oylama başlatılmıştı. Çin’in en büyük sosyal medya organı Weibo üzerinden başlatılan bu oylama sonrasında ilginç bir detay ortaya çıktı. Kutulardan birinin detaylı görsellerini paylaşan bir Weibo kullanıcısı, OnePlus 5’in çift kamera ve batarya detaylarını su yüzüne çıkarmış oldu.

Kutuda yazanlara göre OnePlus 5 çift ana kamera modülüne sahip olacak. Zira şimdiye kadar sızdırılan bilgilerde de bu durum bu şekilde lanse edilmişti. Asıl şaşırtıcı olan nokta ise telefonun 3300 mAh gücünde bir bataryadan beslenecek olması. Zira geçtiğimiz sene satışa sunulan OnePlus 3T bile 3400 mAh gücünde bir bataryaya sahipti.

oneplus 5

Bu durum muhtemelen, OnePlus 5’in en ince amiral gemisi modeli olması ile yakından alakalı. Hatırlanacağı üzere şirket CEO’su Pete Lau, daha önce yaptığı açıklamada bunu net bir şekilde dile getirmişti.