OnePlus 11 resmi teaser’ı yayınlandı

t21

OnePlus, yakın zamanda One Plus 11’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 2023’ün başlarında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın teaserı da ortaya çıktı.

OnePlus 11’in resmi teaser’ı Çin mikroblog platformu Weibo’da paylaşıldı. Teknik özellikleri tam olarak belli olmuş olmasa da kamera modülü tasarımı ortaya çıktı. Fragmana bakıldığında cihazın Hasselblad logosu bulunan dairesel kamera modülü görülebilir. Ek olarak, cihazın arkasında LED flaş modülü bulunan üçlü kamera tasarımı ile gelecek. Cihazın standart olan siyah rengi ile ortaya çıktı. 

Şimdiye kadar, OnePlus 11 hakkında gelen bilgilere baktığımızda öncelikle Cihazın siyah renk dışında yeşil renk seçeneğiyle de piyasaya çıkması beklendiğini söyleyelim.

Teknik özellikler kısmına geçersek, cihazın yeni Snapdragon 8 Gen 2 SoC tarafından desteklendiği doğrulandı. SoC muhtemelen 16 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 4.0 depolama ile tamamlanacak. Cihazın ekranının QHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızı desteğine sahip 6.7 inçlik kavisli AMOLED panele sahip olacağı söyleniyor. 

OnePlus 11

Raporlara göre OnePlus 11 üçlü kamera sisteminde 50MP Sony IMX890 sensörü, 48MP ultra geniş açılı lens ve 32MP telefoto sensörü yer alıyor. Delgeç tasarımının içinde özçekimler için 32 MP ön kamera yer alacak.

Ek olarak, 5000mAh bataryaya sahip olacak ve 100W hızlı şarja izin verecek. OxygenOS 13, telefona önceden yüklenmiş olarak gelecek ve Android 13’ün üzerinde çalışacak. Gerçek lansman tarihinin çok kısa bir süre içinde açıklanması bekleniyor.

 

Huawei Mate 50 Pro en iyi selfie fotoğraf çeken telefon seçildi