Warhammer 40000 uyarlaması geliyor

Warhammer 40000

Popüler oyun serisi Warhammer 40000 diziye ve filme uyarlanıyor. Amazon tarafından hazırlanacak uyarlamanın başrolünde Henry Cavill yer alacak.

Man of Steel ve The Witcher gibi yapımların yıldızı olan Henry Cavill, kısa süre önce bir açıklama yaparak Superman rolüne geri döneceğini duyurdu. Bu açıklamadan birkaç gün sonra da Cavill’in The Witcher dizisinden ayrılacağı açıklandı. Cavill, Superman rolüne geri dönmek için Witcher’dan ayrıldı ayrılmasına ama bu hafta gelen haberler Cavill’li Superman projesinin iptal edildiğini ortaya çıkardı. Bu iptal kararı Cavill’i bir anda ortada bıraktı. Ancak Cavill’in takvimini başka bir projeyle doldurması uzun sürmedi.

Hem The Witcher’dan hem de Superman’den ayrılan Henry Cavill, yeni bir franchise’a adım atıyor. Cavill’in yeni macerası Warhammer 40000 evreninde olacak. Amazon, popüler oyun serisinin haklarını satın aldığını ve bu seriden uyarlanacak film ve dizilerde Henry Cavill’in hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer alacağını açıkladı.

Warhammer 40000

Bir minyatür savaş oyunu olarak hayatına başlayan Warhammer, daha sonra masa oyununa dönüştürüldü. Video oyun dünyasına adım atmasına da uzun sürmedi. Video oyun serisiyle daha da popüler hale gelen seri, daha sonra çizgi roman gibi farklı mecralarda da karşımıza çıktı. Gelen son haber, yakında sinema ve televizyona da ilk adımı atacağını gösteriyor.

Amazon’un önce bir Warhammer 40000 dizisi mi yoksa filmi mi çekeceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak Amazon’un önce bir dizi çekip sonra hikayeyi beyaz perdeye taşıması daha olası görünüyor.

God of War dizisi Amazon’dan ilk sezon onayını kaptı