Huawei Mate 50 Pro en iyi selfie fotoğraf çeken telefon seçildi

z1z

Huawei Mate 50 Pro hiç kuşku yokki piyasadaki en iyi kameraya sahip telefonlardan biri. Telefon bu unvanı şimdi DxOMark tarafından düzenlenen testte en yüksek puanı alarak taçlandırdı.

Huawei Mate 50 Pro kamera konusundaki başarısını DxOMark tarafınızdan düzenlenen kamera yarışmasında da gösterdir. Bilindiği gibi DxOMarkkameralar ve akıllı telefonlarda görüntü ve video kalitesi için bağımsız analiz ve kıyaslama sağlayan bir web sitesi. Şirket en çok, pozlama, renk, otomatik odaklama ve gürültü dahil olmak üzere bir dizi metrikte performansı değerlendirmek için bir dizi bilimsel ve mühendislik yöntemi kullanarak kameraları ve lensleri derinlemesine test etmesi ve puanlamasıyla tanınır. DxOMark’ın puanları ve incelemeleri, kameraların ve lenslerin performansına ilişkin güvenilir ve tarafsız bir kılavuz olarak kabul ediliyor. Son olarak DxOMark, Huawei Mate 50 Pro serlfie konusunda 145 puanla ilk sırada yer almayı başardı. 

Huawei Mate 50 Pro

Huawei Mate 50 Pro, DxOMark tarafından özçekimler için en iyi akıllı telefon olarak selamlandı. Kamera kıyaslama web sitesi, Çinli akıllı telefona ön kamera için 145 puan verdi; bu, Apple iPhone 14 Pro ile aynı puan. Mate 50 Pro, özel bir derinliğin yanında oturan 13 megapiksel f/2.4 ön kameraya sahiptir kamera geniş bir çentik içinde. Kamera, 18 mm eşdeğer odak uzaklığına sahiptir ve 60 fps’ye kadar 4K çekim veya saniyede 240 kare hızında 1.080p ağır çekim kaydedebilir.

DxOMark yaptığı analizde Mate 50 Pro’nun ön kamerasını doğru pozlaması, geniş dinamik aralığı ve cilt tonlarını doğru temsil etmesi nedeniyle övdü. Kamera, insanları keskin bir şekilde tasvir etmesi sayesinde grup çekimlerinde de iyi performans gösterdi. Bununla birlikte, küçük sensör ve etkili gürültü azaltma, düşük ışıkta ayrıntıların kaybolduğu anlamına geliyordu ve videonun doygunluk, kontrast ve gölgelenme kusurları ile ilgili bazı sorunları vardı.

Lenovo, Intel Celeron 7305 İşlemcili yeni bilgisiyarını duyurdu