OnePlus 11 fotoğraf performansı ile şaşkınlık yarattı!

3

OnePlus’ın yeni amiral gemisi katili OnePlus 11 ile Galaxy S23 Ultra ve Pixel 7 Pro’nun çekim kalitelerini karşılaştıran bir site, ortaya ilginç detayların çıkmasına neden oldu.

OnePlus 11 fotoğraf performansı ile şaşkınlık yarattı! OnePlus, bir süredir pazardaki en iyi kamera telefonlarını yapmakla tanınıyor. Şirketin “amiral gemisi katilleri” veya üst düzey amiral gemisi telefonları (OnePlus 9 Pro, OnePlus 10 Pro) hakkında konuşsak bile, her zaman rakiplerinin biraz gerisinde kaldılar ve bir bakıma dışlanmış olarak kabul edildiler. Ancak bu günler artık neredeyse bitti!

3

Yıllar süren ve birçok “güzel deneme” girişimine rağmen, OnePlus 11 nihayet gerçek bir “amiral gemisi katili” için uygun bir kameraya sahip olduğunu gösteriyor. Yine de, Galaxy S23 Ultra, iPhone 14 Pro ve Pixel 7 Pro gibi pahalı telefonların sunduğu en son ve en iyi donanımları beklememelisiniz. Çünkü bu telefon, onlar kadar pahalı değil ancak fiyatına göre sunduğu hizmet ise muazzam.

OnePlus, muhafazakar bir donanım setinden muhteşem bir performans çıkarmayı başardı ve OnePlus 11, dünyanın en iyi kamera telefonlarından bazılarından daha dengeli fotoğraflar çekebiliyor!

2

OnePlus 11 fotoğraf performansı ile şaşkınlık yarattı!

“Gerçek” bir fotoğrafın ne olduğu tartışmasının tümü son zamanlarda oldukça popüler olmasına rağmen, sektörün bazı temsilcileri “otantik” fotoğrafların daha güzel olduğunu savunur. Bu fikre katılanlar, fotoğraf çekmek söz konusu olduğunda Xiaomi 13 Pro gibi telefonları tercih etme eğilimindedirler.

1 3

Eğer siz de son zamanlarda “Instagram-ready” olarak adlandırılan bu türden görüntüleri seviyorsanız, artık iPhone 14 Pro, Galaxy S23 Ultra gibi modellerin yanına ana kahramanımız OnePlus 11 modelini de ilave edebilirsiniz!

Elbette tüm özelliklere tek bir cepheden baktığımız ve toplam puan sıralarına göz attığımız zaman hala en iyi kamera iPhone 14 Pro ve sonrasında da Galaxy S23 Ultra’nın olabilir. Ancak burada asıl sorun, gerçekten fotoğraf çekmek için bu kadar pahalı telefonlara ihtiyacımız olup olmadığıdır. Bu nedenle görüntülere bakın ve kararı siz verin. OnePlus 11 fotoğraf performansı ile şaşkınlık yarattı!

Yeni Daredevil dizisi şimdiden 2. sezon hazırlıklarına başladı