OnePlus 10T, Snapdragon 8+ Gen 1 ile geliyor

OnePlus 10T

OnePlus 10T’nin teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Telefon Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle geliyor.

OnePlus’ın bu yıl bitmeden bir amiral gemisi akıllı telefon daha piyasaya süreceği, geçtiğimiz günlerde gelen sızıntılarla birlikte kesinleşmişti. Bu yıl bitmeden kullanıcılarla buluşmasına kesin gözüyle bakılan OnePlus 10T, sızdırılan görseller sayesinde tasarımını gözler önüne sermişti. Sızdırılan görsellerle telefonun tasarımının netlik kazanmasının ardından bugün de telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Daha önce gelen haberlerde telefonun Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacağı söyleniyordu. Ancak bugün gelen bilgiler, telefonun daha da güçlü bir yonga setinden, Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacağını gösteriyor.

oneplus 10t 2

OnePlus’ın yeni telefonu hakkında paylaşılan bilgiler, telefonun beklediğimizden daha büyük olacağını gösteriyor. Çünkü telefonun OLED ekranı 6.67 inç olacak. FH+ çözünürlüğe sahip ekranın yenilenme hızı ise 120Hz olacak.

Bu yeni model şarj hızı konusunda OnePlus 10 Pro’dan daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. OnePlus 10 Pro, 80W hızlı şarj özelliğine sahipti. OnePlus 10T’de ise bu hız 160W’a çıkacak. Telefonun bataryası ise 4800 mAh olacak.

Telefonun arka kamerasındaki asıl lensin 50 megapiksel olacağı ve 60fps’de 4K video kaydedebileceği söyleniyor. 3 lensli arka kamera sisteminde 50 megapiksellik bu ana lense 8 ve 2 megapiksellik iki lens daha eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel olacak.

OnePlus 10T, OnePlus telefonlarında alışık olmadığımız bir tasarıma sahip olacak. Çünkü kısa süre önce sızdırılan görseller, telefonun arka kamerasının enlemesine bir şekilde tüm arka panele yayıldığını gösteriyor.

Ferrari 2026’ya kadar 15 yeni otomobil çıkaracak