OnePlus 10T küresel lansmanı 3 Ağustos’da

o2

Bugün erken saatlerde OnePlus, yaklaşmakta olan akıllı telefonu OnePlus 10T’nin resmi bir tanıtımını yayınlarken, şirket CEO’su tanıtım tarihini de paylaştı.

Şirketin  CEO’su Pete Lau OnePlus 10T2’nin 3 Ağustos’ta piyasaya sürüleceğini belirten bir paylaşım yaptıSon zamanlardaki lansman etkinliklerinin aksine, şirket bu kez New York City Gotham Hall’da gerçekleşecek ve pandeminin etkisini yitirmesi ile beraber yüz yüze bir etkinlik olacak.

Paylaşılan posta bakıldığında ayrıca cihazın Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile piyasaya sürüleceği ortaya çıkıyor. İşletim sistemi olarak markanın OxgenOS 13’e yükseltilen ilk cihazları arasında olacağı kesinleşmiş durumda. Bunun dışında marka, çevrimdışı etkinlik için bilet satın alan kişilerin OnePlus Nord Buds ile birlikte birinci sınıf ürünler alacağını söylüyor.

OnePlus 10T

Daha önce gelen bilgiler ile beraber OnePlus 10T’nin Full HD+ çözünürlük, 120Hz ekran ve LTPO teknolojisine sahip 6.7 inç kavisli E4 AMOLED ekrana sahip olacağını gösteriyor.

TSMC’nin 4nm düğümünde üretilen en yeni Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini taşıdığı doğrulandı. Akıllı telefonun 16 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 dahili depolama ile piyasaya çıkacağı söyleniyor. OPPO’nun 150W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisi ile eşleştirilmiş 4.800mAh pil ünitesine sahip olması muhtemel diyebiliriz.

Akıllı telefonun OIS’li 50 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksel makro kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olmasını bekleyebiliriz. Ön tarafta, cihaz muhtemelen 32 megapiksellik bir selfie kamerası ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Dell, Alienware m17 ve x17 oyun dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürüyor