OnePlus yeni ekran teknolojisi ile geliyor

OnePlus yeni ekran

Akıllı telefon sektöründe kendisine önemli bir yer bulmayı başaran OnePlus yeni ekran teknolojisi ile geliyor. Şirketin özellikle ekran konusunda hassas olan kullanıcılara yöneldiğini söyleyebiliriz. İşte haberimizin detayları.

Apple, Samsung ve Huawei gibi kuruluşların cirit attığı akıllı telefon sektörü ne yazık ki büyük bir rekabete sahip. Elbette bu rekabet kullanıcılar için olumlu olsa bile akıllı telefon şirketleri bu konuda biraz zorlanıyor. OnePlus şirketi ise hem kendi yerini sağlamlaştırmak hem de önemli bir ilerleme sağlamak için ekran teknolojisinde bazı değişiklikler yapıyor.

OnePlus yeni ekran teknolojisi çok hızlı olacak

Çin’in Shenzhen kentinde yapacağı bir etkinlik için geçtiğimiz günlerde Çin medyasına davetiye gönderdiği ortaya çıkan OnePlus, ekran teknolojisini herkese gösterecek. 13 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirileceği ve OnePlus’ın yeni bir teknoloji tanıtacağı söylentiler arasındaydı.

OnePlus yeni ekran teknolojisi

Hong Kong merkezli şirketin önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği etkinlikte 120 Hz yenileme hızına sahip ekranlarını tanıtacağı ifade ediliyor. Bildiğiniz üzere ekran hızı günümüz teknolojisinde son derece önemli bir yere sahip. OnePlus 7 serisinde 90 Hz yenileme hızına sahip ekranlar kullanarak telefonlarına önemli bir yenilik ekleyen şirket, tanıtılacak olan yeni ekran teknolojisiyle birlikte OnePlus 8 modeli için sürpriz yapacağının sinyallerini verdi.

OnePlus tarafından daha önce de önemli bir söz verilmişti. Şirket bütün akıllı telefonlarında en az 90 Hz ekran yenileme hızı olacağını söylemişti. Şimdi ise bunu daha da arttırmak istiyor. Sizce OnePlus tarafından geliştirilen bu yeni ekran hızı teknolojisi sayesinde şirket önemli bir başarı yakalayabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

OnePlus Concept One görünmez kamera ile geliyor!