Dell, Alienware m17 ve x17 oyun dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürüyor

dell

ABD’li bilgisayar üreticisi Dell, oyun dizüstü bilgisayarları serisine Alienware m17 ve x17 modellerini ekleyerek yoluna devam ediyor.

Dell’in çıkardığı Alienware m17 R5 ve x17 R2 dizüstü bilgisayarların geliştirilmiş sürümleri olarak karşımıza çıkıyor. 480Hz yüksek yenileme hızına sahip 17 inç ekranlarla karşımıza çıkıyorlar. Ayrıca Alienware m17 R5’in AMD Advantage Edition sürümü de piyasaya sürülecek.

Dell

Alienware m17 ve x17, 480 Hz ekran yenileme hızlarıyla öne çıkıyor. Oyun ayarlarında heyecan verici bir uygulama sunar ve sadece birkaç model 480Hz’e yakındır. Asus kısa süre önce 500Hz yenileme hızını destekleyen ilk masaüstü monitörünü duyurdu. Hem m17 hem de x17, full HD çözünürlüğü destekler ve oyun tutkunları için etkileyici bir oyun deneyimi sunar. Ayrıca, yüksek yenileme hızıyla birlikte gitmek için 3 ms’lik bir yanıt süresine sahip özellikte karşımıza çıkıyorlar.

de3

Alienware m17 ve x17 modelleri, daha yüksek kare hızları için Advanced Optimus gibi genişletilmiş özelliklere sahip güçlü CPU’lara ve GPU’lara sahip. Bu ayar, modern oyunların yanı sıra eski oyunlar için de ideali diyebiliriz. Yeni oyun dizüstü bilgisayarları, çok çeşitli oyun kitlesinin beğenisini de yakalayabilir durumda. AMD Advantage Alienware m17 R5, hem AMD CPU’ya hem de GPU’ya sahiptir. Dizüstü bilgisayar, performansını artırmak ve Akıllı Erişim Belleği, AMD Akıllı Erişim Grafikleri ve daha fazlasından yararlanmak için yapılandırılabilir özellik sunuyor.

Yeni Alienware dizüstü bilgisayarlar 1.599 $ ile 2.249 $ arasında satılırken, 480 Hz yenileme hızına sahip yeni Alienware m17 ve x17 daha yüksek fiyat etiketine sahip olacak.

Galaxy Z fold 4 resmi basın görselleri sızdırıldı