Samsung Galaxy Watch Active One UI arayüzü ile gelecek!

Samsung Galaxy Watch Active

Samsung’un Galaxy S10 etkinliğinde tanıtacağı Samsung Galaxy Watch Active akıllı saati hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Samsung Galaxy Watch Active şimdi de One UI arayüzü ile görüntülendi.

Samsung, Galaxy S10 modellerini tanıtacağı etkinlikte akıllı saat ürün gamına yenisini ekleyecek. Galaxy Watch Active olarak isimlendirilecek olan bu model, diğer Samsung’un akıllı saatlerinden farklı bir tasarım ile gelecek. Galaxy Watch Active modelinde alışagelmiş saatin çerçevesindeki döndürmeli navigasyon yer almayacak.

Samsung Galaxy Watch Active nasıl olacak?

Güney Koreli firma arayüz konusunda da büyük yenilikler sunacak. Android 9.0 Pie ile oldukça akıcı ve sade bir arayüz olan One UI arayüzüne geçen Samsung, bu arayüzü Samsung Galaxy Watch Active modelinde de kullanacak.

Seramik kasalı Galaxy S10 fiyatı belli oldu!

Jestler ile oldukça kolay bir kullanım kolaylığı sunacak olan One UI, Apple’ın watchOS‘ine büyük bir rakip olacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Watch Active

Kişiselleştirme konusunda kullanıcısına bir çok opsiyon sunacak olan One UI arayüzü, siyah tonlarını kullanacak. AMOLED/OLED ekranlarda siyah renk yakılmadığı için bu sayede kullanım süresi bu saatin oldukça fazla olacak gibi görünüyor.

gsmarena 003

One UI arayüzünün şimdilik sadece Samsung Galaxy Watch Active’de olacağı düşünülüyor. Belki Samsung ileride piyasada bulunan modellerine de güncelleme ile One UI arayüzünü entegre edebilir.