One UI 2.1 ile Galaxy S20 kamera özellikleri S10 ve Note 10’a geliyor!

Galaxy S20

Galaxy S20 kamera özelliklerinin One UI 2.1 güncellemesi ile Galaxy S10 ve Note 10 modellerine de çok yakında geleceği açıklandı.

Samsung, Galaxy S20 serisi için mevcut olan yeni özellikleri Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 modellerine getirmek için One UI 2.1 güncellemesini çok yakında yayınlayacağını açıkladı. Şimdilik tarih vermeyen Samsung, Galaxy S20 kamera özelliklerinin S10 ve Note 10 modellerine neler kazandıracağını da kısaca özetledi.

Yaz aylarına doğru yayınlanmasını beklediğimiz bu güncelleme ile aşağıdaki yenilikler kamera uygulamasına eklenecek. Bu güncelleme ile birlikte ayrıca sistemde daha akıcı bir deneyim sunulacağı gibi daha fazla kişiselleştirme seçenekleri de sunulacak.

Tek Çekim: Entegre yapay zeka (AI) teknolojisini kullanarak daha net fotoğraflar çekebilirsiniz. Tek çekim özelliği 10 saniyeye kadar fotoğraf ve video çekmek için kamera sistemini ve yapay zekayı kullanıyor ve en iyi fotoğrafı size sunuyor.

Geliştirilmiş Gece Modu: Düşük ışıkta bile daha da net ve kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmek bu özellik ile mümkün olacak.

Gece Hyperlapse: Bu özellik ile çok daha düşük ışıkta bile daha da net fotoğraflar ve videolar çekebileceksiniz. Ancak bu özelliğin pozlama süresinin çok uzun olacağını belirtelim.

Galaxy S20 kamera

Özel Filtre: En sevdiğiniz fotoğraftan ilham alan renk ve stillerle kendi filtrenizi oluşturmanızı sağlıyor.

Profesyonel Video: ISO, deklanşör hızı ve pozlama seviyesi gibi ayarları yapmanıza izin vererek daha da fazla kontrol sağlar. Video kaydederken ön ve arka kameralar arasında da geçiş yapabilirsiniz.

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy A31 tanıtıldı!

Temiz Galeri Görünümü: AI destekli özellik ile Galeri uygulaması, daha düzenli bir galeri için aynı konunun benzer çekimlerini otomatik olarak gruplandırır. Kullanıcılar benzer çekimleri kolayca inceleyebilir ve fotoğraf grubunun küçük resmi olarak sunmak için favorilerini seçebilir. Galerideki bir fotoğrafı görüntülerken, görüntüyü yakınlaştırabilir ve fotoğrafları istediğiniz boyuta kırpmak için sol üst köşede bulunan Hızlı Kırp düğmesine basabilirsiniz.

S20 MR Update on S10 N10 main 2

Hızlı Paylaşım: Kişilerinizden hangilerinin yakında olduğunu görebilir ve fotoğraf, video ve hatta büyük dosyaları birden fazla kişiyle paylaşabilirsiniz.

Müzik Paylaşımı: Eşleştirilmiş Bluetooth bağlantınızı uzatabilirsiniz ve bir arkadaşınızın müziğini hoparlörde veya araç müzik setinde çalması için bağlantıyı kesmeniz gerekmez.