OnePlus Buds Pro 3, üç renk seçeneği ile geliyor

OnePlus Buds Pro 3

OnePlus’ın, yakın zamanda piyasaya sürülen OnePlus Buds 3’ün üzerinde konumlanan yeni nesil kulaklıkları OnePlus Buds Pro 3’ü piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor.

AndroidAuthority tarafından hazırlanan bir rapora göre, yakında çıkacak olan OnePlus Buds Pro 3’ün siyah, altın ve yeşil renk seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. Bu renklerin bulunabilirliği bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Raporda ayrıca OnePlus Buds Pro 3’ün kişiselleştirilmiş ses için bir EQ, aşınma algılama sensörleri, Hızlı Eşleştirme desteği, Dolby Atmos ve OnePlus’ın Zen Mode Air özelliklerine sahip olacağı iddia ediliyor. Diğer özellikler muhtemelen ikili cihaz bağlantısı, kamera deklanşör desteği ve mekansal ses yeteneklerini içerecek.

OnePlus Buds Pro 3

Spesifik lansman tarihleri ve fiyatlandırma ayrıntıları hala açıklanmasa da, OnePlus Buds Pro 3’ün premium özellikleri nedeniyle muhtemelen önceki modellerden daha yüksek fiyatlandırılması bekleniyor. Tahmin edilen yükseltmeler arasında gelişmiş ses sürücüleri ve geliştirilmiş pil ömrü yer alıyor. Ne bekleyebileceğiniz hakkında daha iyi bir fikir edinmek için, selefi OnePlus Buds Pro 2’nin teknik özelliklerini ve özelliklerini gözden geçirebilirsiniz:

OnePlus Buds Pro 2 Özellikleri:

  • Çift Sürücüler: 11 mm ve 6 mm
  • Aktif Gürültü Engelleme (ANC): 48 dB’ye kadar
  • Şeffaflık Modu
  • LHDC 5.0 Ses Kodeği Desteği
  • Oyun için Düşük Gecikme Süresi: 54 ms
  • Bluetooth 5.2
  • Çift Cihaz Eşleştirme
  • Pil Ömrü: Şarj kutusuyla toplam 39 saate kadar

İlgili haberlerde, OnePlus yakın zamanda OnePlus Pad Pro tabletini Çin pazarında piyasaya sürdü. Tablet, 144 Hz yenileme hızına sahip büyük bir 12.1 inç 3K IPS LCD ekrana sahip ve amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle çalışıyor. Çin’de uygun fiyatlı yaklaşık 385 $ fiyatla başlıyor. OnePlus, Pad Pro’yu küresel pazara getirirse, fiyatın biraz daha yüksek olması bekleniyor.

Xiaomi 15 Pro, yeni pil teknolojisi ile gelecek