One Piece mangasının bitiş tarihi belli oldu!

One Piece mangasının bitiş tarihi belli oldu!

One Piece ilk kez 1997’de beri Eiichiro Oda tarafından piyasaya sürdü. Manga, şimdiye kadarki en başarılı manga oldu. Eiichiro Oda, animesinin ve mangasının hala devam ettiği serinin bitiş tarihi hakında konuştu.

Daily Sports’a göre, Oda geçenlerde Japon televizyonunda bir programa katıldı. Sunucu, programda herkesin merak ettiği soruyu sordu. “Manga daha ne kadar devam edecek?”. Oda “Dört ya da beş yıl” diye yanıtladı. Sonu hakkında ipucu istendiğinde ise Oda sadece, “Çok ilginç olacak” şeklinde yanıt verdi.

One Piece mangasının bitiş tarihi belli oldu!

2014 yılında One Piece’in muhtemelen on yıl daha devam edeceği söylentisi vardı. Oda o sırada, “17 yıl geçmesine rağmen, hikayeye daha fazla yeni karakter katıldı. Bu yüzden ilham perimi durduramıyorum,” şeklinde konuşmuştu. “Sanırım bir on yıl daha çizmeye devam edebilirim.” Pek uyku uyuyamadığını söyleyen Oda yüksek ihtimalle dört beş yıl içinde uzunca uykular çekecek.

10 bölüm sürecek olan Netflix Live-Action versiyonundan ise henüz haber yok. Herşey planlandığı gibi gitseydi dizi 2020’de izleyicilerin beğenisine sunulacaktı. Lakin daha oyuncu seçimi bile açıklanmadı. Dizinin yazarlarından biri olan Matt Owens, Netflix’in işi yavaştan aldığını ve henüz oyuncuların bile seçilmediğini açıkladı.

Halbuki Netflix bu konuda son derece ciddi adımlar atıyordu. Öyle ki dizinin baş yapımcısı olarak, manganın yaratıcısı olan Eiichiro Oda bile diziye dahil olacaktı. Görünen o ki One Piece’ın dizisi bir süre daha gelmeyecek. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Umarız söylentiler yalan çıkar ve dizi önümüzdeki dönemde izleyicinin karşısına çıkar.

Hangi Huawei modelleri HarmonyOS alacak?