PES 2022 oynaması ücretsiz olacak

PES 2020 inceleme puanları

Konami’nin önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni PES oyunu ile ilgili müthiş bir iddia ortaya atıldı. PES 2022 oynaması ücretsiz olacak!

Konami geçtiğimiz yıl yeni bir PES oyunu yayınlamamıştı. Bunun yerine PES 2021 ek paketini satışa sunmuş ve böylece PES 2020 üzerindeki kadrolar güncellenmişti. Fakat bu yıl tamamen yeni bir PES 2022 ile karşı karşıya olacağız. Konami yeni PES oyunu ile ilgili çalışmalarını çok uzun bir süredir devam ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde PES 2022 hakkında ilginç bir iddia ortaya atılmıştı. Bu iddiaya göre PES 2022 oynaması ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkacaktı. Konami bu iddialar hakkında herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Şimdi ise bu iddia bir kez daha gündeme taşındı.

PES 2022 oynaması ücretsiz olacak

Japonya kaynaklı bir sızıntıya göre Konami, PES serisini farklı bir yere taşıma niyetinde. Oynaması ücretsiz oyunların gittikçe popülerleştiğini gören Konami buna uygun bir duruş sergileyecek ve PES’i tamamen ücretsiz bir formata çevirecek.

Bu formatta oyun severler oyun içi çeşitli satın alımlar yapabilecekler. Konami bu şekilde PES 2022’yi tüm dünyada sevilerek oynanan online bir yapıma çevirmek istiyor.

Elbette bu kolay olmayacaktır. Oyunun yayınlanmasının ardından teşvik edici, büyük para ödüllerinin söz konusu olduğu turnuvalar da önem arz ediyor. Elbette Konami bu sınavı başarıyla geçecektir.

Şimdi bizlerin sorduğu asıl soru ise PES 2022‘nin gerçekten ücretsiz olup olmayacağı. Bunu da bekleyip göreceğiz.

Netflix sevilen dizisi Bridgerton’un 2. sezonu için çekimlere başlandı