Çıplak videosunu paylaşan öğretmen kovuldu!

Ünlü oyuncunun iCloud hesabı patlatıldı

Rusya’da öğretmenlik yapan 23 yaşındaki Viktoria Kashirina, Instagram’da çıplak videosunu yayınlayınca olanlar oldu. İşte detaylar!

Çıplak videosunu paylaşan öğretmen kovuldu! Üniversiteden mezun olduktan sonra özel bir okulda çalışmaya başlayan Viktoria Kashirina, ilginç bir olay yüzünden görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Anlattığına göre genç kadın hobi olarak direk dansıyla ilgileniyordu ve geçmişte de bu işten para kazanmıştı. İşte bu hobisi 23 yaşındaki öğretmene pahalıya mal oldu. Çıplak bir şekilde direk dansı yaptığı videoyu Instagram hesabı üzerinden paylaşan Viktoria Kashirina, veliler tarafından gelen yoğun talep üzerine görevinden ayrıldı.

Çıplak videosunu paylaşan öğretmen kovuldu!

Herkesin kendi yaşamı ve tercihi diyebilirsiniz ancak asıl sorun Kashirina’nın öğrencileri ile takipleşiyor oluşuydu. Yani 12-13 yaşlarında olan öğrencileri, öğretmenlerinin bu tarz bir paylaşımda bulunduklarını gördü. Aslında genç öğretmen bu durumu işine yansıtmadığını ve profesyonel biçimde işe devam edebileceğini söylüyor. Ancak veliler aynı görüşte değil. Onları da anlamak lazım tabii. Zira kimse çocuğunun böyle bir paylaşımda bulunan öğretmeni olmasını istemez herhalde.

porn

Rusya’da yaşanan bu olayın şu anda mahkeme aşamasında olduğunu söylemiş olalım. Ayrıca Viktoria Kashirina da online şekilde öğretmenlik yapmaya devam ediyor. Bunun yanında yaşanan olayın ardından güzel kadının Instagram hesabındaki takipçi sayısının da hayli arttığı görülüyor. Öyle görünüyor ki Rusya’da direk dansına ilgi duyan çok fazla kişi var. Sosyal medyada hayli gündem olan olayın ardından yapılan yorumlar da dikkat çekiciydi.

Omicron varyantı aşılara karşı çok dirençli: Bilim insanlarından tedirgin edici açıklamalar