Öğretmen filminin fragmanı yayınlandı

Öğretmen

Dünya futbol tarihine damga vuran olaylar silsilesine konu olan Trabzonspor – ve Fenerbahçe takımlarının ezeli rekabeti “Öğretmen” filmi ile beyazperdeye taşınıyor. Trabzon’un Çaykara ilçesine tayin olan koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin başından geçen trajikomik olayları konu alan filmin fragmanı ve posteri paylaşıldı. Seyirciyi kahkaha boğacak zeki mizahıyla “Öğretmen”, 20 Ekim’de vizyonda olacak.

Gişe rekortmeni senarist Yılmaz Okumuş’un senaryosunu yazdığı; komedi film serileriyle tanınan ünlü yönetmen ve yapımcı Bilal Kalyoncu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Karadeniz komedisi Öğretmen”, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Trabzon’un Çaykara ilçesine tayin olan koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden anlatılacak olan trajikomik olaylar, Trabzonspor – Fenerbahçe rekabetinin sertliğini resmederken aynı zamanda mesleğine aşık bir öğretmenin öğrencileri için yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını seyirciye gösteriyor.

Öğretmen

Yapımcılığını TRT’nin ve AKC Sinema TV’nin yaptığı filmi kadrosunda usta sinema oyuncuları, Ufuk Özkan, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Onur Dilber, Ulaş İnan Torun, Burak Satıbol, Adem Yılmaz, Seymen Aydın gibi büyük isimlerin yanı sıra sosyal medyada Trabzonluların sevgilisi olmuş Bilal Hancı gibi yetenekli genç oyunculara da yer veriyor.

Film hakkında açıklama yapan senarist Yılmaz Okumuş; “Hayatımı mizaha adamış biri olarak, mizahın en gür sesi ülkemizde Trabzon olmalı anlayışıyla, yıllardır Karadeniz projelerine can veriyorum. İnşallah Temel, Sümela Manastırı filmi ile kırdığımız rekorları alt üst edecek müthiş bir işe imza atacağımızı düşünüyorum” diyor.

“Bu film ile ülkemize spor ile oluşan rekabetin ve farklılıklarımızın bir çatışma alanına evrilmesini değil, sevgi ve kardeşliklerin temelini oluşturabileceğini anlatacağız” diyen filmin yönetmeni ve yapımcısı Bilal Kalyoncu, filme dahil oluşunu şöyle anlatıyor: “Hikâyeyi ilk duyduğumdan beri, bir Çaykaralı olarak bu filmi ben çekmeliyim diye heyecan yapmıştım. Çok şükür, hikâyeyi ilk dinledikten 5 yıl sonra çekmek yine bana nasip oldu.”

Dağıtımını TME Films’in üstlendiği yapım, 20 Ekim’de vizyonda olacak.

Samsung Galaxy S24’ün tüm modellerinde titanyum çerçeve olacak