Obi-Wan Kenobi Fortnite’a geliyor

Obi-Wan Kenobi Fortnite'a geliyor

Yine bir başka büyük Star Wars karakteri Fortnite adasına düşmek üzere. Obi-Wan Kenobi, kendi adını taşıyan serisi Disney+’ta yayınlanmadan sadece saatler önce, 26 Mayıs’ta Fortnite Item Shop’ta olacak. İşte detaylar.

İkonik Jedi Ustası olarak oynayabilmenin yanı sıra sırt bling, kazma, Jedi Interceptor planör ve ifade gibi bazı ilgili kozmetik ürünleri de yakalayabileceksiniz. Bunlar ayrı olarak veya Obi-Wan yükleme ekranı içeren bir paketin parçası olarak satın alınabilecek. Obi-Wan Kenobi Kupası’na katılırsanız, kıyafeti kazanma ve erken bling kazanma şansınız olacak. Bu, Pazar günü etkinliğin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Altı bölümlük Obi-Wan Kenobi dizisi 27 Mayıs’ta Disney+’ta prömiyer yapacak. Ewan McGregor, önceki filmlerdeki rolünü yeniden canlandırıyor. Hayden Christiansen de Darth Vader’ı bir kez daha oynamak için geri dönüyor.

Obi-Wan Kenobi Fortnite'a geliyor

Epic Games ve Lucasfilm, Star Wars karakterlerini Fortnite’a getirmek için birkaç yıldır birlikte çalışıyor. Diğer Disney+ Star Wars dizilerinin ana karakterleri Boba Fett ve The Mandalorian ile Rey, Finn, a Stormtrooper, Zorii Bliss ve Kylo Ren gibi mücadeleye katıldılar. Star Wars’ın dünya genelinde çok fazla hayranı var. Bu hayranlar yediden yetmişe olabiliyor ve geçen zamana rağmen yapım kitlesinden hayran kaybetmiyor. Hal böyle olunca da farklı platformlar farklı yapımlarla Star Wars hayranlarını memnun edecek içerikler sunmaya devam ediyor.

Samsung, Pokemon Edition Galaxy Buds 2’yi duyurdu