Samsung, Pokemon Edition Galaxy Buds 2’yi duyurdu

Samsung, Pokemon Edition Galaxy Buds 2'yi duyurdu

Geçen ay Samsung, Samsung’un Güney Kore’deki ana pazarında tam anlamıyla dakikalar içinde satılan bir Galaxy Z Flip3 Pokemon Sürümü yayınladı. İşte tüm detaylar.

Şimdi Samsung, başka bir ürününün Pokemon Sürümünü piyasaya sürüyor. Bu sefer, Güney Kore’de çıkacak olan Galaxy Buds 2.Pokemon Edition Buds 2, bir kayış halkası ile donatılabilen bir Poke Ball taşıma çantasıyla birlikte gelecek. Koreliler, Buds 2’nin şu anda oniks, zeytin, beyaz, lavanta ve grafit olarak mevcut olduğu 5 renkten herhangi birini satın alabilir.

Samsung, Pokemon Edition Galaxy Buds 2'yi duyurdu

Poke Ball kılıfı ayrıca Galaxy Buds Pro veya Galaxy Buds Live’a da sığabilecek şekilde tasarlanmış. Paket bir çok çıkartma ile birlikte geliyor. Mevcut çıkartmalar şunlar: Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Ditto, Dragonite, Lapras, Eevee, Gengar ve Mew. Özel sürüm şu anda Samsung Kore’nin web sitesinde listeleniyor, henüz ön sipariş vermek veya satın almak mümkün değil. 134.000 Won (~106$) fiyat etiketine sahip olacak ve Kore dışında satışa sunulacak Buds 2 veya Galaxy Z Flip 3 sürümü için onay gelmedi. Güney Koreli teknoloji devi Pokemon bazlı ürünlerini sunmaya devam edecek. Pokemon yıllara meydan okuyan bir seri.

Yediden yetmişe bir çok hayranı olan yapım aynı zamanda temalı ürünleriyle de hala çok satıyor. Güney Koreli teknoloji devi de bunun farkında olacak ki Pokemon temalı ürünleri sunmaya devam ediyor.

TikTok, kullanıcıları teşvik eden bir güncelleme getirdi