Obi-Wan Kenobi fragmanı yeni bir detayı ortaya çıkardı!

Obi-Wan Kenobi fragmanı yeni bir detayı ortaya çıkardı!

Disney+, yaklaşmakta olan Obi-Wan Kenobi serisine yeni bir bakış sundu. Yeni fragman hayranları heyecanlandıran bir detayı ortaya çıkardı. İşte tüm detaylar.

İlk teaser ile karşılaştırıldığında bu fragmanda çok fazla yeni görüntü yok. Bununla birlikte, Obi-Wan (Ewan McGregor) ve Owen Lars (Joel Edgerton) arasında genç Luke Skywalker’ı bir Jedi olmak için eğitmekle alakalı bir konuşma görüyoruz. Ayrıca Darth Vader’ı özleyenlere de taze bir bakış sunulacak. Yeni fragman gösterinin ana hikayelerinden birine odaklanacak. Yapımda İmparatorluk, Jedi’ları tamamen ortadan kaldırmak için umutsuzca kaçak Obi-Wan karakterini avlamaya çalışıyor. Bunun nasıl sonuçlanacağını ise hep beraber göreceğiz. Ayrıca fragmanda Jedi tarzı cüppeler giyen Kumail Nanjiani’ye de çok kısa bir bakış sunuluyor.

Obi-Wan Kenobi fragmanı yeni bir detayı ortaya çıkardı!

Obi-Wan Kenobi, Sith’in İntikamı’ndan 10 yıl sonra geçiyor ve ilk üçleme ile orijinal üçleme arasındaki bazı anlatı boşluklarını dolduracak. İlk canlı aksiyon Star Wars serisi olan Mandaloryalı bir hit olurken, Obi-Wan Kenobi, merkezde bulunan tanıdık karakterler sayesinde Disney+ için daha kolay bir satış olacaktır. Bu nedenle, 27 Mayıs’ta iki bölümle başlayacak dizi için çok fazla düşünmeye gerek yok. Eğer Star Wars hayranıysanız yapımı beğeneceğiniz kesin diyebiliriz. Son dönemlerde yayın akışı hizmetleri arasındaki rekabet ciddi anlamda arttığından Star Wars yapımı da film serisi yerine dizi serisi olarak gelecek.

ADA LINK ve NEAR analistlerin yakın gözlemi altında: Fiyat nereye gidecek