Google Pixel Buds Pro, uzamsal ses desteği ile geliyor

g1 1

Google, ilk gerçek kablosuz kulaklık olan Pixel Buds’ı 2020’de piyasaya sürmüştü. Ve şimdi son gelen haberler bir Pro modelinin yapım aşamasında olduğunu ve yakında piyasaya sürülebileceğini ortaya koydu.

Google Pixel Buds Pro, arama motoru devinin üçüncü TWS kulaklık girişi olacak ve nispeten daha uygun fiyatlı Pixel Buds A Serisinin ardından gelecek . Ancak marka, yeni Pixel Buds Pro ile segmentinde Apple ve Sony gibi pazar devleriyle rekabet etmek istiyor gibi görünüyor. Haber, Google’ın yeni Google Pixel Buds Pro’yu piyasaya sürmeye hazırlandığını belirten ünlü teknoloji analisti Jon Prosser’dan geldi.

Google Pixel Buds Pro

Prosser’a göre, yeni Google Pixel Buds Pro yakında piyasaya sürülecek ve birden fazla renk seçeneğiyle sunulacak. Buna Real Red, Carbon, Limoncello, Fog olmak üzere dört renk modeli dahildir. Ne yazık ki, bu bilgi dışında, tipster bu ürünle ilgili başka bir ayrıntı açıklamadı. Bununla birlikte, Mishaal Rahman, Prosser’in tweetine Pixel Buds Pro ile ilgili daha fazla ayrıntı ekledi. Görünüşe göre, TWS kulaklıklar, mekansal ses ve izleme desteği ile gelebilir.

Bu iki özellik, görünüşe göre daha önce Android 13’ün bazı kodlarında ima edilmişti. Android ayrıca Bluetooth Düşük Enerji ses desteğini de desteklediğinden, Pixel Buds Pro muhtemelen bu özelliği de destekleyebilir. Tüm bu ayrıntıların henüz doğrulanmadığını ve Google’ın henüz böyle bir gadget’ın varlığını doğrulamadığını ise hatırlatalım.

Samsung, yüksek performans sunan UFS 4.0 ‘ı duyurdu