Nvidia Shield ve Shield K1 güncellendi

nvidia shield

Nvidia’nın oyunculara özel olarak tasarladığı tabletleri güncellendi. İşte Nvidia Shield ve Shield K1 güncellemesi hakkındaki detaylar.

Oyun pazarının güçlü isimlerinden biri olan Nvidia, geniş bir kitlenin mobil pazara doğru kaydığını fark edip, doğru bir hamleyle Nvidia Shield isimli tabletini satışa sunmuştu.

Nvidia Shield tasarım ve teknik özellikler anlamında oyunculara hitap eden bir yapıda olsa da, fiyatı neticesinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaramadı. Yine de mobil platformlardaki oyun pazarının genişlemesi, Nvidia’yı tablet modelini yenilemeye zorladı. Shield’ın satışa sununmasının ardından Nvidia Shield K1 raflardaki yerini aldı. Nvidia, bu tabletinde de yüksek fiyat politikasından vazgeçmedi. Zira Shield K1 hala 1300 TL civarında bir fiyattan satılmakta.

Oyunculara özel bir kumandayla birlikte gelen Shield K1 son derece güçlü bir tablet olmasının yanı sıra, kullandığı Nvidia arayüzüyle de ön plana çıkıyor.

Nvidia, hali hazırda bazı donma ve çökme sorunları yaşayan bu arayüzü geçtiğimiz gün güncelledi. Bu güncelleme ile hali hazırda herhangi bir yenilik getirilmezken, tabletin çökmesine sorun olan bazı hatalar düzeltildi.

Bahse konu güncelleme hem Nvidia Shield hem de Shield K1 için yayınlandı. Bu güncelleme ile tablete klavye ve fare bağlandığında imlecin ortadan kaybolması gibi önemli sorunların da giderildiği belirtildi. Bu güncellemeyi tabletinizin yazılım güncelleme bölümünden indirebilirisiniz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Güncelleme esnasında tabletinizin WiFi bağlantısının açık olduğundan da emin olun.