NVIDIA Shield Tablet Hakkında Yeni Detaylar

NVIDIA Shield Tablet Hakkında Yeni Detaylar

Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek olan NVIDIA Shield Tablet’in donanımsal özellikleri hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Ürettiği ekran kartlarıyla teknoloji dünyasında tanınan Amerikalı teknoloji firması NVIDIA, geçtiğimiz yıl Android cihazlar pazarına girmiş ve bu alandaki ilk ürünü olan Nvidia Shield’ı piyasaya sürmüştü. Portatif bir oyun konsolu olan Nvidia Shield kullanıcılardan beklenen ilgiyi görmemiş olsa da, firmanın Android alanındaki çabalarını yavaşlatmış gibi görünmüyor.

NVIDIA_Shield

Android pazarında şansını bir kez daha denemek isteyen NVIDIA‘nın bu yıl içerisinde iki yeni ürününü piyasaya süreceği bir süredir biliniyordu. Bu ürünlerden ilki olan Nvidia Shield 2 oyun konsolu hakkında ilk detaylar bir süre önce ortaya çıkmış olsa da, ikinci ürün olan Nvidia Shield Tablet’in kullanıcılara neler sunacağı bilinmiyordu. Merakla beklenen Nvidia Shield Tablet hakkında ilk detaylar da nihayet gün yüzüne çıktı.

22 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak olan Nvidia Shield Tablet‘in donanımsal özellikleri arasında 2.3 GHz dört çekirdekli Tegra K1 işlemci, 2 GB DDR3 RAM, 8 inç Full HD (1920 x 1080 piksel) ekran ve 16 GB dahili hafıza yer alıyor. 29 Temmuz’da ABD’de piyasaya sürülecek olan cihaz, 14 Ağustos’tan itibaren Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Hakkında Yeni Detaylar