NVIDIA Shield 2’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

NVIDIA Shield 2 nin Cikis Tarihi Belli Oldu

NVIDIA’nın yenilenen oyun konsolu NVIDIA Shield 2’nin piyasaya çıkış tarihi belli oldu.

NVIDIA’nın Project Shield ile başlayan oyun konsolu macerası devam ediyor. İsminden Project kelimesini atarak NVIDIA Shield olarak piyasaya çıkan ilk oyun konsolu pazarda oyun severler tarafından büyük ilgi görmüştü. NVIDIA Shiled, her ne kadar sadece ABD ve Kanada’da satışa sunulmuş olsa da global pazarda da ilgileri üzerine çekmeyi başarmıştı.

nvidia-shield-2

Son bilgilere göre NVIDIA, Shield 2 üzerinde çalışmalarını tamamlamış durumda ve global pazarı da kapsayacak duyuruya hazırlanıyor. Bilgiler doğtultusundaysa NVIDIA Shield 2 modelinin 22 Temmuzda tanıtılması bekleniyor. NVIDIA Tegra K1 çipseti ve 4GB RAM ile birlikte gelecek olan oyun konsolunun AnTuTu Benchmark’ta ortaya çıkan test sonuçlarında 4 çekirdekli Tegra K1 işlemci, Kepler tabanlı grafik yongası, 1440×810 piksel ekran çözünürlüğü ve 16GB dahili depolama alanıyla geleceği ortaya çıkmıştı.

nvidia-shield-2_2

Fransız medyasından gelen bilgiler 22 Temmuz tarihini onaylar nitelikte. Görünüşe göre NVIDIA, yeni Android oyun konsoluyla dünya çapında iddialı olmaya hazırlanıyor. Bu yılın başında ASUS’un da Android oyun konsolu üzerinde çalıştığı bilgileri ortaya çıktı. Bakalım hangi oyun konsolu daha başarılı olacak.

Windows 8.1 Update 3 İçin Çalışmalar Başladı