The Settlers Kingdoms of Anteria Duyuruldu

The Settlers Kingdoms of Anteria Duyuruldu

Ubisoft, Blue Byte stüdyosunun dünyaca ünlü strateji serisinin en yeni oyunu The Settlers – Kingdoms of Anteria’yı geliştirdiğini ve oyunun 2014 yılı içinde piyasaya çıkacağını duyurdu.

Ubisoft  Blue Byte stüdyosunun dünyaca ünlü strateji serisinin en yeni oyunu The Settlers – Kingdoms of Anteria’yı geliştirdiğini ve oyunun 2014 yılı içinde piyasaya çıkacağını duyurdu.“Seriye yaklaşımımızı yeniden değerlendirdiğimiz The Settlers – Kingdoms of Anteria oyunculara keşfedecekleri yepyeni olanaklarla dolu, yeni bir deneyim sunacak,” diyor Blue Byte Ürün Geliştirme Direktörü Christopher Schmitz. “Bu hiç şüphesiz bugüne kadar yarattığımız en yenilikçi Settlers oyunu olacak.”

The-Settlers-Kingdoms-of-Anteria-Duyuruldu

 1988 yılında Düsseldorf’ta kurulan Blue Byte ,  tüm zamanların en popüler geliştirme stratejisi oyunu The Settlers’ın ilk oyununu 1993’te piyasaya sürmüştü. 2001 yılında Ubisoft tarafından satın alınan stüdyo The Settlers serisi üzerinde çalışmaya devam ederken 2007 yılında da Anno’yu geliştirmişti. Settlers efsanesinin yeni oyunu The Settlers – Kingdoms of Anteria’nın oyun severler tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor. 

Forza Horizon 2′yi Xbox 360′da Oynayacaklara Kötü Haber