Nusret NFT satış furyasına katıldı: Dudak uçuklatan fiyattan satacak (Video)

Nusret hakkında soruşturma başlatıldı! İşte detaylar

Nusret NFT satış furyasına katılanlar arasındaki yerini aldı. Bugüne kadar birçok kişi NFT ile satış yaptı. Hadi gelin Nusret tarafından satışı yapılan videoya birlikte bakalım.

Dünyanın en ünlü restoran işletmecileri içerisinde yer alan Nusret NFT satış furyasına katıldı. Futbolcu Mesut Özil gibi isimler krampon ve forma tasarımları yapmıştı. Youtuber Logan Paul ise Pokemon kartlarını NFT aracılığıyla satışa çıkarmıştı. Kısacası bu büyük bir moda haline geldi.

Şimdi de sıra geldi Nusret Gökçe ismine. Ünlü et restoranları zincirinin sahibi olan Nusret 2017 tarihinde bir tweet paylaşmıştı. Burada yine ünlü tuz atma hareketini yaptı. Ancak işin tuhaf tarafı elbette bu değildi. Nusret’ten bu tür videolara alışığız. Fakat işin asıl tuhaf tarafı ise bunun NFT ile satışı oldu.

Nusret tarafından paylaşılan video oldukça sıradan

Nusret 2017 tarihinde paylaştığı bu video tweet için tam olarak 6000 dolar talep etti. Çok hızlı bir şekilde alıcısı çıktı ve tweet satıldı. Günlük kur ile değerlendirildiğinde 43 bin TL ile satıldığını söyleyebiliriz. Jack Dorsey ve diğer isimler tarafından yapılan satışlara bakıldığında düşük kalsa bile yine de böyle bir tweet için gerçekten de dudak uçuklatan bir rakam.

https://twitter.com/i/status/817729105512857601

Blockchain teknolojisi sadece Bitcoin gibi kripto paralardan ibaret değil. Genellikle bu teknolojinin sadece kripto para yönü biliniyor. Ancak özellikle siber güvenlik sektöründe müthiş bir kullanım alanına sahip. Fakat en çok dikkat çekeni ise NFT olmaya başladı diyebiliriz.

NFT çılgınlığı Musk ile devam ediyor: Bu seferki satış büyük olacak

Muhtemelen önümüzdeki günlerde diğer ünlü kişilerden de bu tür videolar ve paylaşımlar satışa çıkarılacak. Bunların NFT ile satılması ise işin en önemli tarafı. Peki sizce yukarıda izlediğiniz video gerçekten de 6 bin dolar eder mi?