Nusret Instagram’da çok özel paylaşımlar yaptı!

Nusret hakkında soruşturma başlatıldı! İşte detaylar

Ünlü şef Nusret, annesini 2 sene sonra gördüğü anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Nusret Instagram’da çok özel paylaşımlar yaptı! Tüm dünyada tanınan ve bilinen biri oldu artık Nusret. Saltbae denince ister Kanada’da isterseniz Afrika’da olun akıllara tek bir isim geliyor. Tuzu serpiş biçimiyle bir dönem sosyal medyada fenomen haline gelen Nusret’in pahalı menüsü de bir o kadar konuşuluyor. Dünyanın en ünlü kişilerini ağırlama fırsatı bulan Nusret, sadece Türkiye’de değil dünyanın farklı noktalarında açtığı şubeleriyle de adından söz ettiriyor.

Nusret Instagram’da çok özel paylaşımlar yaptı!

Tüm bu anlattıklarımız aslında Saltbae olarak bilinen Nusret Gökçe’nin ne kadar yoğun olduğunu da gözler önüne seriyor. Ancak Nusret’in annesini tam 2 senedir görmüyor oluşuna bunların hiç biri mazeret olamaz herhalde. İşler ne kadar yoğun olursa olsun annemize ayıracağımız 5 dakikamız olmalı. Ancak görünüşe bakılırsa Nusret bunu yapamamış. Instagram hesabından annesiyle buluştuğu duygu dolu anları paylaşan ünlü isim paylaşımın altına şu yorumu yazmış: “Cennet. I saw my mother two years ago.” İşte bu yazıdan sonra Nusret Gökçe’nin annesini 2 senedir görmediğini anlamış olduk.

Instagram'da cinsel organı görünen Nusret hakkında soruşturma başlatıldı

Kimileri bu görüntülerin altına kalpli emojiler ile destek mesajları verirken kimileri reklam olduğunu öne sürmüş. Çoğu kişi ise bizim yaptığımız yoruma benzer şekilde Nusret’in 2 senedir annesini nasıl ziyaret etmediğine dikkat çekmiş ve bu noktayı eleştirmiş. Ayrıca Nusret’in annesinin oturduğu ev de oldukça mütevazi. Bu hususun da tartışma konusu olduğunu söylemek mümkün. Kim bilir, bu durum belki de Nusret’in annesinin kendi tercihi olmuştur. Instagram’da 40 milyondan fazla takipçisi olan Nusret’in bu paylaşımı ise 4 milyona yakın kişi tarafından izlenmiş.

Adidas ilk NFT kazancını 23 milyon dolar ile yaptı