AnTuTu parasını hak eden telefonları açıkladı!

Antutu

AnTuTu, bugün ilginç bir liste ile karşımıza çıktı. Performans testi uygulaması bugün parasını en çok hak eden telefonu açıkladı. Bakalım hangi telefon sunduğu performans ile parasını hak eden telefon olmayı başarmış?

Android telefonların performansını ölçen AnTuTu, genelde her ay en güçlü telefonları açıklıyordu. Firma bugün karşımıza ilginç bir liste ile çıktı. Performans testi uygulaması, sunduğu performans ile parasını hak eden telefonları açıkladı. Tabii bu listenin neredeyse tamamında Çinli markaların telefonlarının olduğu tahmin etmek çok zor olmasa gerek.

AnTuTu’ya göre parasını hak eden telefonlar!

İlk etapta 2.000 ila 2.999 Yuan fiyat aralığında telefonları değerlendiren firma, 6 GB RAM + 64 GB ROM’a sahip olan Xiaomi Mi 8 modelini zirveye yerleştiriyor.

Diğer telefonlar ise sırasıyla; Xiaomi Mi 9, Meizu 16th, Nubia Red Magic Mars, Nubia Z18, Xiaomi Mi MIX 2S, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, Honor V20, Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition ve Nubia Red Magic olarak belirlenmiş.

AnTuTu

3.000 Yuan ve üzeri telefonları listeleyen firma; bu listenin zirvesine 8 GB RAM + 256 GB ROM’u barındıran Xiaomi Black Shark modelini yerleştiriyor.

Listedeki diğer cihazlar ise; Meizu 16th Plus, Black Shark Helo, Xiaomi Mi MIX 3, Nubia X, OnePlus 6T, OnePlus 6, Honor Magic 2, Huawei Mate 20 ve Vivo NEX Ultimate.

AnTuTu

Xiaomi Black Shark 2 Geekbench’te göründü!