OnePlus yeni klavyesi ile beğeni topladı

OnePlus 9RT tüm hatlarıyla tanıtıldı

Çinli teknoloji şirketi OnePlus’ın tanıtımının üzerinden aylar geçmesine rağmen hala gün yüzüne çıkartmadığı mekanik klavyesi, nihayet meraklılarıyla buluşuyor.

OnePlus yeni klavyesi ile beğeni topladı. OnePlus, Şubat ayında özelleştirilebilir mekanik bir klavye olan Keyboard 81 Pro’yu tanıttı. Bu duyurunun üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçtikten sonra, mekanik klavye raflarda yerini almaya ve ön sipariş süreci başlamaya hazırlanıyor.

oneplus

Beklenen mekanik klavyenin Hindistan pazarında yer alacağı resmi web sitesinde belirtildi. Ayrıca, Temmuz ayı itibarıyla klavye için ön sipariş sürecinin başlayacağı açıklandı. Şimdiye kadar hakkında bilinen özelliklerine bir göz atalım.

Keyboard 81 Pro, OnePlus markasının ilk mekanik klavye ürünüdür. Klavyenin patentli termoplastik elastomer misk-mimoza tuş kapaklarıyla çarpıcı bir tasarımı bulunuyor ve kullanıcılara konforlu ve esnek bir yazma deneyimi sunuyor.

oneplus pad 1

OnePlus yeni klavyesi ile beğeni topladı

Alüminyum gövdesi ile hafif olan klavyenin contası, yazma hissini ve memnuniyeti artıran bir özellik. Yerleşik bir tutucu, sıcak takılabilir anahtarlar ve açık kaynaklı yazılım gibi dikkat çekici özelliklere sahip. Keychron ile işbirliği içinde olan OnePlus, klavyenin macOS, Windows ve Linux gibi çeşitli işletim sistemleriyle uyumlu olmasını sağladı.

OnePlus 9RT tüm hatlarıyla tanıtıldı

Bluetooth ve kablolu bağlantı seçenekleriyle gelen klavye, iki mod arasında kolayca geçiş yapabilen bir anahtarı barındırıyor. Bluetooth 5.1 özelliği sayesinde 10 metreye kadar kablosuz erişim sunuyor. 4.000mAh’lık batarya klavyeyi çalıştırırken, en düşük parlaklık ayarında 100 saate kadar pil ömrü sunabiliyor. Şarj ve kablolu bağlantı işlemleri USB Type-C portu üzerinden gerçekleştiriliyor ve tam şarj süresi yaklaşık 5 saat. OnePlus yeni klavyesi ile beğeni topladı.

Ünlü porno yıldızı kardeşini de etkiledi! Hayalim ablam gibi olmak!