Nothing yeni kablosuz kulaklığını bu ay tanıtacak

Nothing Ear 2

Nothing bir yandan yeni telefonunun çıkışına hazırlanırken, bir yandan da yeni kablosuz kulaklığını tanıtacağı etkinlik için gün sayıyor.

Davetiye sistemiyle satışa sunduğu ilk akıllı telefonu ile istediği başarıyı yakalayan Nothing, bir yandan yeni akıllı telefonunun çıkışına hazırlanırken, bir yandan da kablosuz kulaklık alanında yeni ürünler ortaya koymaya devam ediyor. Yeni kablosuz kulaklığı Nothing Ear (stick)’i geçtiğimiz yılın ekim ayında kullanıcılarla buluşturan şirket, bu ay bitmeden bir kablosuz kulaklık daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Şirket, 22 Mart’ta bir etkinlik düzenleyerek, yeni kablosuz kulaklığını görücüye çıkaracak. Nothing Ear (2) adını taşıyan bu yeni kulaklığının tanıtılacağı etkinlik, şirketin resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.nothing ear 2 2

Şirket, 22 Mart’ta tanıtacağı yeni kablosuz kulaklıklarının teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay paylaşmadı. Ancak bu yeni kulaklıkların daha iyi ve daha temiz bir ses sunacağını belirtti.

Şirket şu sıralar daha çok akıllı telefonlarıyla adından söz ettiriyor olsa da aslında teknoloji dünyasına ilk adımını da bir kablosuz kulaklık ile atmıştı. Ear (2)’nin öncülü olan Ear (1), 2021 yılında çıkmış ve şirketin piyasaya sürülen ilk ürünü olmuştu. Bu yüzden kablosuz kulaklıkların şirketin ürün kataloğunda oldukça önemli bir yer tuttuğunu söylemek yanlış olmaz.

2021 yılında çıkan Ear (1), dış ses kesme özelliği devredeyken 4 saat, devre dışıyken 5.7 saat batarya ömrü sunuyordu. Ayrıca kulaklığın kabı da 34 saatlik batarya sağlıyordu. Yeni çıkacak Ear (2)’nin batarya ömrü konusunda nasıl bir atılım yapacağını bekleyip göreceğiz.

ZTE nubia Z50 Ultra resmen tanıtıldı