Apple AirPod Alanlar Ürün Hakkında Ne Düşünüyor?

apple airpods

Apple’ın 159 dolara satışa çıkardığı kablosuz kulaklığını alanlar ürün hakkında ne düşünüyor? Yapılan araştırma Apple AirPod’dan memnuniyet oranını ortaya çıkardı.

Bildiğiniz gibi Apple geçtiğimiz yıl yeni iPhone’u çıkardığında yanında bir de kablosuz kulaklık piyasaya sürdü. Apple AirPod adını taşıyan kulaklık ilgi gördü görmesine ama ürünün 159 dolarlık fiyatı birçok kişiye çok pahalı geldi. Peki bu parayı gözden çıkarıp Apple’ın kablosuz kulaklığını satın alan insanlar ne düşünüyor?

Yapılan araştırmaya göre AirPod satın alan kişilerin hemen hemen hepsi ürünün verdikleri paraya değdiğini düşünüyor. Experian and Creative Strategies tarafından yapılan araştırmaya göre AirPod sahiplerinin yüzde 98’i üründen memnun. Üstelik kulaklığı alanların yüzde 16’sı memnun olduğunu söylerken yüzde 82’si çok memnun olduklarını söylüyor. Üründen memnun olmayanların sayısı ise yüzde 1’i bile bulmuyor.

iPad ilk çıktığı yıl yüzde 92 memnuniyet oranına, Apple Watch ise yüzde 97 memnuniyet oranını sahipti. Yani bu Apple ürünlerine kıyasla AirPod’un memnuniyet oranı daha yüksek.

Surface Phone Nasıl Görünecek?