Nothing Phone (2a)’nın Yonga Setine Dair Belirsizlik Sürüyor

Nothing Phone 2

Nothing CEO’su Carl Pei, 5 Mart’ta tanıtacakları Nothing Phone (2a)’ya dair yaptığı son açıklamayla kafaları karıştırdı.

Bildiğiniz gibi Nothing, çok yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Ancak bu yeni telefon Nothing Phone 3 değil, temmuz ayında piyasaya sürülen Nothing Phone 2’nin yeni bir versiyonu olan Nothing Phone (2a) olacak. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden telefon, 5 Mart’ta resmi olarak tanıtılacak.

Nothing Phone (2a) henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da, gelen sızıntılar sayesinde telefonun teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. En azından bugüne kadar öyle olduğu düşünülüyordu. Ancak Nothing CEO’su Carl Pei, bugün yaptığı açıklamayla kafaları karıştırdı.

Nothing Phone (2a)

Bugüne kadar gelen sızıntılarda, telefonun MediaTek’in Dimensity 7200 yonga setini kullanacağı söyleniyordu. Bu bilginin birden fazla kaynak tarafından paylaşılması, doğru olduğunu düşünmemize sebep oldu. Ancak Carl Pei, bugün sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşarak, telefonun iddia edildiği gibi Dimensity 7200 yonga setini kullanmayacağını söyledi. Nothing Phone (2a)’nın hangi yonga setini kullanacağını ise açıklamadı.

Tuhaf tanıtım stratejileriyle tanınan Carl Pei, bu belirsizliği de bir tanıtım aracı olarak kullanmaktan son derece memnun görünüyor. Zira artık her detayını bildiğimizi düşündüğümüz telefona dair yeni bir soru işaretinin ortaya çıkması, gözleri bu sorunun cevap bulacağı lansman etkinliğine çevirdi.

Nothing Phone (2a), Nothing’in diğer telefonlarından farklı bir arka panel tasarımına sahip olacak. Nothing’in ilk iki telefonunda bulunan saydam arka paneli daha düz bir tasarımla değiştiren telefon, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, çözünürlüğü ise 1084 x 2412 piksel olacak. Telefonun arka yüzünde çift arka kamera bulunuyor. Her ikisinin de 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Daha önce gelen söylentilerde selfie kamerasının 16 megapiksel olacağı söyleniyordu. Ancak gelen bu son sızıntıya bakılırsa telefonun selfie kamerası 32 megapiksellik Sony IMX615 olacak.

Xiaomi 14 Ultra’nın Tüm Özellikleri ve Yeni Görselleri Sızdırıldı