AOC’nin B3 Ailesi Ultra dar Çerçeveler ,USB-C ve 100 Hz İle Buluşuyor

B3

AOC, modern ev ve ofis ortamları için tasarlanan, giriş düzeyindeki B2C monitörlerine yeni bir bakış sunan, en yeni B3 serisinin piyasaya sürdü.

Yeni B3 ürün grubu, 23.8 inçlik (60 cm)  iki model (AOC 24B3CF2 ve 24B3CA2) ve IPS paneli ve Full HD çözünürlüklü 27 inçlik (68 cm) iki (AOC 27B3CF2 ve 27B3CA2) model ile piyasaya sunuluyor.

Bu dört monitör, 100 Hz yenileme hızı, USB-C bağlantısı ve 65 W USB Güç Temini ile günümüz ev ve işletmelerinin değişen gereksinimlerini karşılayacak güncellenmiş bir tasarımı ve güçlendirilmiş performansı bir araya getiriyor.

Farklı profesyonel gereksinimler için hazırlanmış
Konektivite, 65 W USB Güç Temini ve DisplayPort Alt modu desteği sunan USB-C 3.2 Gen 1×1 (5 Gbps) port ile uyumlu hale getirildi. Böylece diz üstü bilgisayarlara güç kaynağı sunan tek kablolu bir bağlantı sağlıyor ve ekranlarını eş zamanlı olarak paylaşmalarına/uzatmalarına olanak tanıyor.

Arkada bulunan iki ek USB-A 3.2 Gen 1×1 port ise klavye, fare ya da harici sürücüler gibi çevre birimlerinin kolayca bağlanmasını sağlıyor. Ayrıca bağlı diz üstü bilgisayar, USB-C bağlantısı ile çevre birimlerine erişebilir/onları kullanabilir.

B3
100 Hz yenileme hızı ile akıcı görüntüleme

B3 serisine özgü olan özellik ise 100 Hz yenileme oranı, bu da standart, 75 Hz monitörlere göre anlamlı bir yükseltme. Böylece daha akıcı bir ekran hareketi sağlanmış oluyor, bu da hız gerektiren çalışma ortamlarında özellikle faydalı. 100 Hz yenileme hızının sunduğu akıcılık ise gözleri daha az yorarak genel görüntüleme deneyimini de iyileştiriyor.

Modern çalışma alanı için taze bir soluk


AOC’nin B3 serisi şık, ultra dar bir çerçeve tasarımına sahip olduğundan bu monitörler, yalnızca görsel olarak cazip olmakla kalmıyorlar, aynı zamanda da bir hayli işlevsel ve çoklu monitör kurulumları için de ideal.

Bu tasarım, ister işbirliğine dayalı çalışma alanları, ister piyasa işlem bölümleri olsun, çok sayıda ekranın pürüzsüz entegrasyonunun şart olduğu çeşitli profesyonel ortamlara da çok uygun.

Kullanıcı rahatlığına odaklı

Evde ve profesyonel ortamlarda göz sağlığının öneminin farkına varan B3 monitörleri uzun çalışma saatleri boyunca gözlerde oluşan yorgunluğu azaltmak için LowBlue modu ve Flicker-Free teknolojisi ile donatıldı.

Bu özellik, bilgisayar ekranının önünde uzun süreler boyunca oturan  programcılar, finansal analistler ya da yazarlar gibi kullanıcılar için özellikle yararlı.

Dört modelin dördünde de 4 ms GtG, 1 ms MPRT tepki süreleri ve değişken yenileme hızı desteği için Adaptive-Sync bulunuyor. Bunlar, ofis verimliliği ile zaman zaman oyun oynama ve video yürütme için bir denge sağlıyor.

Dahili bir güç temini çalışma alanının derli toplu olmasını sağlıyor ve monitörü sıradışı kurulumlara sığdırmayı kolaylaştırıyor. 2x 2W hoparlörlerin ve HDMI 1.4 girişinin dahil edilmesi ise monitörlerin çok yönlülüğünü daha da artırıyor ve bu modelleri geniş bir yelpazede yer alan ofis görevlerine uygun hale getiriyor.

Poco X6 Pro inceleme