Nolan, The Batman filmi hakkında açıklama yaptı

the batman

Sinema dünyasının ünlü yönetmenlerinden biri olan Christopher Nolan The Batman filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Christian Bale’ın Batman karakterine hayat verdiği Kara Şövalye üçlemesinin yönetmeni Christopher Nolan yeni Batman filmi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere DC, hayli önemli bir karar vermiş ve Batman serisini tamamen yeni bir kadro ile beyaz perdeye aktarma kararı almıştı. Justice League ile büyük hüsran yaratan DC sinematik evreni açısından bu karar pek de sürpriz olmadı.

The Batman karakterine Robert Pattinson’un hayat verdiği filmde Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone) gibi isimler de yer alacak. 1 Ekim 2021’de vizyona girmesi planlanan film için merakla beklenen ilk fragman ise geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

the batman

Nolan The Batman filmi için heyecanlı

Yayınlanan fragmanın ardından gelen ilk tepkilerin geneli olumlu yöndeydi. Hatta daha önceki Kara Şövalye serisinin yönetmenliğini üstlenen Christopher Nolan da yeni Batman filmini beğenmiş.

Nolan konu ile ilgili yaptığı açıklamada Pattinson’un Batman için doğru tercih olduğunu ve yeni filmi heyecanla beklediğini belirtti.

Görünen o ki The Batman filmi hayli ses getirek. Zaten yayınlanan fragman da fena değildi. Umarız Justice League’de olduğu gibi yine filmin yarısını kırparak vizyona sokmazlar. Bekleyip göreceğiz. Dileriz DC yine aynı hataları yapmaz.

Tenet en iyi aksiyon filmi! Yok artık