Yeni Batman Gözüktü

batman11

Superman’in karşısına çıkacak yeni Batman’in ilk fotoğrafı yayınlandı. Ben Affleck’in oynayacağı Batman nasıl görünüyor?

Büyük merakla beklenen Batman vs Superman filminden ilk fotoğraf yayınlandı. Sinema dünyasının en çok kazandıran iki kahramanı ilk kez beyazperde de bir araya geliyor. Geçtiğimiz yıl gösterime giren Man of Steel filminin devamı olan Batman vs Superman’de, Avengers gibi süper kahramanlardan oluşan bir grup kurulacak.

BATMAN

Superman’in ilk kez insanların karşısını anlatan Man of Steel filmi, gişe de Batman’in rekorunu kıramamıştı. Yapımcılar, 2012 yılında sonlanan Nolan üçlemesinin ardından yeni bir Batman karakteri yaratıyor. Yönetmen Zack Syndar dün filmde kullanılan Batmobil’in bir parçasını göstermişti. Bugün Ben Affleck’in oynadığı Batman’de izleyicilerin beğenisine sunuldu. Sinemada alışılan Batman’den çok çizgi romana benzeyen karakter tasarımı, sosyal medyayı da ikiye böldü. Gri ve siyah renklerde kostüm giyen yeni Batman, diğer filmlerdeki tipine göre daha yaşlı duruyor.

Galaxy 11’in Yeni Reklamını Gördünüz mü?